İspanyol Basınına Göre Real Madrid'de Ancelotti Dönemi Bitiyor - Son Dakika
Spor

İspanyol Basınına Göre Real Madrid'de Ancelotti Dönemi Bitiyor

İspanyol basını, Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti döneminin sona ermek üzere olduğunu yazdı.

19.05.2015 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol basını, Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti döneminin sona ermek üzere olduğunu yazdı.

Marca, As, Sport gibi spor gazeteleri Real Madrid'de yeni teknik direktör kim olacak tartışmalarının başladığını savundu.

Real Madrid yönetiminin, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl kulübe 10. UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıran Ancelotti'yle, bu sezon İspanya Kral Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenip, lig şampiyonluğunun da kaçırılmasının ardından devam etmek istemediğini öne sürdü.

Real Madrid Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Emilio Butragueno da son bir haftadır gazetecilerin Ancelotti'nin geleceği ile ilgili sorularını cevapsız bırakıyor.

İtalyan teknik adam, bu sezon başında Real Madrid'e UEFA Süper Kupa ve ardından FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazandırsa da, bu sezonki başarısı tartışılıyor.

İspanyol medyası şimdiden Ancelotti'nin yerine gelebilecek teknik direktör adaylarını yazarken, sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak Jürgen Klopp, Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw veya geçen sezon Ancelotti'nin yardımcılığı yaptıktan sonra bu sezon Real Madrid'in 3. ligde mücadele eden alt takımı Real Madrid Castilla'yı çalıştıran Zinedine Zidane'ın isimlerini ön plana çıkardı.

Öte yandan Ancelotti'nin 2001-2009 yılları arasında çalıştırdığı İtalya'nın Milan takımına geri dönebileceği de ileri sürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanyol Basınına Göre Real Madrid'de Ancelotti Dönemi Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement