İspanyol Markalarının 2015 İlkbahar-yaz Koleksiyonu Tanıtıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

İspanyol Markalarının 2015 İlkbahar-yaz Koleksiyonu Tanıtıldı

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Mercedes Benz moda haftası etkinlikleri kapsamında 41 İspanyol markası ve tasarımcı 2015 ilkbahar yaz koleksiyonunu sunuyor.

15.09.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Mercedes-Benz moda haftası etkinlikleri kapsamında 41 İspanyol markası ve tasarımcı 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu sunuyor.

11 Eylül'de başlayan ve 16 Eylül'de sona erecek defileler, halkın ilgisini çekebilmek için bu yıl kent merkezindeki iki büyük meydana kurulan dev ekranlı televizyonlardan da gösterildi.

Moda haftası dolayısıyla toplamda 30 defile organize edilirken, bugünkü programda Alvarno, Andres Sarda, Hannibal Laguna,  Maria Escote ve Leyre Valiente, Dolores Cortes ve Montse Bassons'in kıyafetleri sunuldu.

İspanyol modacıların, gelecek yılın ilkbahar-yaz kadın kıyafetlerinde genel olarak canlı renkleri tercih ettikleri, portakal ve çilek renkleri ile pembe ve mavinin her türlü tonlarının kullanıldığı görüldü.

Bu sabahki defilelerde Andres Sarda, hostes temasını öne çıkartırken, Alvarno'nun tasarımcıları ise "Renklerde ve yaşamın renklerinde riske girmek gerekir" diyerek, uç renkleri tercih etti. - Madrid

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İspanyol Markalarının 2015 İlkbahar-yaz Koleksiyonu Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement