Isparta Bilgiç Üniversitelilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Isparta Bilgiç Üniversitelilerle Buluştu

Isparta Bilgiç Üniversitelilerle Buluştu

Bilgiç üniversitelilerle buluştuISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde üniversite öğrencileriyle buluşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, referanduma sunulan anayasa değişikliğiyle ilgili konuştu.

13.03.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilgiç üniversitelilerle buluştu

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde üniversite öğrencileriyle buluşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, referanduma sunulan anayasa değişikliğiyle ilgili konuştu.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç'ta üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Bilgiç, 16 Nisan'da referanduma sunulacak anayasa değişikliğini anlattı. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve bazı kurum müdürleri de katıldı.

Süreyya Sadi Bilgiç, 16 Nisan'da sivil bir anayasanın halk tarafından oylanacağını belirterek, bu oylamanın çok önemli olduğuna dikkati çekti. Kuvvetlerin birbirinden ayrılarak tamamen bağımsız olacağını aktaran Bilgiç, daha güçlü bir Türkiye için başkanlık istemi ve yeni anayasanın şart olduğunun altını çizdi. Bilgiç, "Parlamenter sistem tıkanmıştır. Daha güçlü bir Türkiye için, istikrar için bu sistemin açılması gerektiği için önce milletvekilleri arkadaşlarımızla bunu meclise getirdik ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de desteğiyle meclisten geçirdik. Şimdi halkımızın önüne konuyu getirdik. Artık söz aziz milletimizindir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta Bilgiç Üniversitelilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement