Isparta CHP'de Ön Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Isparta CHP'de Ön Seçim Heyecanı

Isparta’da Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeler, 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde 18 aday adayı arasından 4 adayı belirlemek için ön seçime gidiyor.

29.03.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyeler, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde 18 aday adayı arasından 4 adayı belirlemek için ön seçime gidiyor.

Isparta merkez ve 12 ilçede yapılan ön seçimde 18 aday adayı için 3 bin 626 partili oy kullanacak. Isparta merkezde ön seçim Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesi'ne konulan 7 sandıkta yapılırken, sabahın erken saatlerinden itibaren üyeler sandığa giderek oylarını kullanmaya başladı.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, "Isparta merkezde bin 522 üyemiz 7 sandıkta oy kullanabilecek. Isparta genelinde oy kullanacak üye sayısı 3 bin 626. Her ilçede bir sandık olmak üzere toplam 19 sandık bulunuyor. Şu ana kadar yoğun bir katılım olduğunu görüyoruz. Partimizde bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Halk kendi milletvekilini kendisi seçiyor. Bunun diğer siyasi partilere de örnek olmasını diliyorum. Ben 18 aday adayımızın hepsine başarılar diliyorum. Saat 17.00'den sonra sandıklar açılacak. Isparta'da üyelerimiz oy pusulasında en az iki en fazla dört ismi yazarak kanaatlerini ortaya koyabilecek. Eğer bir veya 5 ve üzeri oy kullanılırsa bu oylar geçersiz sayılacak" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta CHP'de Ön Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement