Isparta'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Bayramlaşma Programı

Isparta\'da Bayramlaşma Programı

Isparta'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzelendi.

12.09.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzelendi.

Isparta Öğretmenevi'nde düzenlenen programda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, ildeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bilgiç, programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada "Bugün bayramı huzur içinde birlik bütünlük içinde idrak edebiliyorsak bu, 15 Temmuz'da hain FETÖ'ye karşı mücadele veren milletimiz sayesindedir." dedi. Tüm şehitlere şükran borçlu olduklarını ifade eden Bilgiç, bayramın, barışa, birliğe ve bütünlüğe vesile olmasını diledi.

Ülkenin 15 Temmuz'da büyük bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını ve doğrudan milleti hedef alan bu terör örgütünden hesap sorulması gerektiğini dile getiren Bilgiç, şöyle konuştu:

"Bu mücadelenin etkin bir biçimde sürdürülmesi ve millete olan vefa borcunun ödenmesi gerekiyor. Milletimiz elinde ufak bir çakı bile olmadan o silahların, tankların önüne kendisin atmış ve şerefli üniformanı altına gizlenmiş terör odaklarına cevabı vermiştir. Burada vatandaşımıza borçluyuz. Temel borç terör odaklarıyla etkin şekilde mücadele vermektir. Isparta'da titiz bir şekilde vali koordinatörlüğünde bu mücadele götürülüyor. Geçenlerde sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın açıklamaları oldu. Eğer birtakım yanlışlıklar yapıldığı düşünülürse bunların düzeltilmesinin yolunun açık olduğunu net olarak ifade ettiler. Ama burada asıl olan terör örgütüyle mücadeleye zarar verilmeden bu işlemlerin sonuna kadar sürdürülmesidir."

Vali Günaydın da bayramda önemli olanın ihtiyaç sahiplerinin hatırlanması olduğunu söyledi. Bu yapıldığında toplumda sosyal dayanışmanın en iyi şekilde ortaya konulacağını ifade eden Günaydın, "Şehit yakınlarını, ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız bunu yaptığımızda bayramı anlamına göre kutlamış oluruz. Ispartalı hemşehrilerimin bayramını kutuluyor, bayramın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum." dedi.

Programın ardından Bilgiç ve Günaydın, Isparta Huzurevini ziyaret etti. Burada yaşlılarla sohbet eden Bilgiç ve Günaydın, geçen ay şehit düşen Yunus Emre ile Ahmet Hilmi Yiğit'in ailelerini de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Isparta'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement