Isparta'da, Fırat Yılmaz İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da, Fırat Yılmaz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Isparta\'da, Fırat Yılmaz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Isparta'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

22.02.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Isparta'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Isparta Ülkü Ocakları başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte ikindi namazı sonrası Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Mimar Sinan Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazına MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve çok sayıda kişi katıldı. Musalla taşı üzerine Türk bayrağı serilirken namaz sonrası cami önünde toplanan kalabalık, Isparta Ülkü Ocakları şubesine yürüdü.

Mimar Sinan Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası şehitliğe kadar yapılması planlanan yürüyüş son anda iptal edildi. Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, "Hiçbir konuşma hiçbir yürüyüş bizim acımızı küçültmeyecek. Devletin bekası, milletin bekası için böyle bir karar aldık. Buradan ocağa gideceğiz, mevlidi şerif okutacağız. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklama yapacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da, Fırat Yılmaz İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da bir lokantada yangın çıktı
    08:54 Tekirdağ'da bir lokantada yangın çıktı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bulunan bir lokantada gece saatlerinde çıkan yangın sonucunda iş yerinin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederken, emniyet ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın söndürülürken, olayda herhangi bir yaralanma olmazken, büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

  • Hatay'da intihar girişimi son anda engellendi
    08:53 Hatay'da intihar girişimi son anda engellendi

    Hatay'ın Kumlu ilçesinde bir vatandaş, intihar etmek için elektrik direğine çıktı. Emniyet ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu vatandaş güvenli bir şekilde indirildi.

  • Bahçesini çapalayan çiftçi Bizans dönemine ait altın sikkeler buldu
    08:51 Bahçesini çapalayan çiftçi Bizans dönemine ait altın sikkeler buldu

    Hatay'da bir çiftçi, bahçesini çapalarken traktörünün pulluğuna takılan küpten çıkan Bizans dönemine ait 22 altın sikkeyi yetkililere teslim etti. İçinden altın çıkan küp karşısında şaşıran çiftçi İsmet Kaya, altın sikkeleri devlete teslim etmenin memnuniyetini yaşadığını belirtti.

  • Sungurlu'da Tırın Sıkıştırdığı Otomobil Kaza Yaptı, 1 Kişi Yaralandı
    08:51 Sungurlu'da Tırın Sıkıştırdığı Otomobil Kaza Yaptı, 1 Kişi Yaralandı

    Çorum'un Sungurlu ilçesinde tırın sıkıştırdığı otomobilin orta refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Develigücü, kümede kalmak için kalan maçlarını kazanmak istiyor
    08:51 Develigücü, kümede kalmak için kalan maçlarını kazanmak istiyor

    Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Develigücü, kalan maçlarını da kazanıp kümede kalmak istiyor. Başkan İbrahim Şimşek, hedeflerine çok yaklaştıklarını belirtti. Develigücü, 4. sırada bulunuyor ve son 3 maçını kazanarak hedefine ulaşmayı arzuluyor. Ancak Hacılar Erciyesspor'un puan kaybetmesini bekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

  • Antakya'da tavuk çiftliğinde çıkan yangın söndürüldü
    08:50 Antakya'da tavuk çiftliğinde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan bir tavuk çiftliğinin karton deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Bakan Yerlikaya: '41 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen 'Narkoçelik-12' operasyonunda 268 kişi yakalandı'
    08:49 Bakan Yerlikaya: '41 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen 'Narkoçelik-12' operasyonunda 268 kişi yakalandı'

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik 'Narkoçelik-12' operasyonlarında 268 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

  • Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor
    08:48 Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Hacılar Erciyesspor, sahasında oynayacağı 12 Bingölspor maçını kazanmak istiyor. Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, 'Kümede kalmak için kazanmalıyız' dedi. Ligde 5. sırada bulunan Hacılar Erciyesspor, 12 Bingölspor müsabakasından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

  • Kayseri'de Emekli Vatandaşlara Hobi Bahçesi İmkanı
    08:43 Kayseri'de Emekli Vatandaşlara Hobi Bahçesi İmkanı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi ile ilgili önemli bir karara imza attı. Başvurular 3 Nisan'da başladı ve 23 Nisan'da sona erecek.

  • İçişleri Bakanı: Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Kişi Yakalandı
    08:42 İçişleri Bakanı: Narkoçelik-12 Operasyonunda 268 Kişi Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-12' operasyonlarında 268 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda toplamda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

  • Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulan depremzede anlatıyor
    08:41 Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulan depremzede anlatıyor

    Hatay'da meydana gelen depremde Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulmayı başaran Mehmet Özdemir, binanın yerle bir olma anını unutamıyor. Özdemir, bu büyük yapının bu kadar çürük olacağını düşünmediğini belirtiyor.


Advertisement