Isparta'da Okullar Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Okullar Tatil Edildi

Isparta\'da Okullar Tatil Edildi

Isparta'da okullar tatil edildi*- ISPARTA'da sabah başlayan şiddetli kar yağışı nedeniyle kent merkezinde okullar tatil edildi.

10.01.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da okullar tatil edildi

*- ISPARTA'da sabah başlayan şiddetli kar yağışı nedeniyle kent merkezinde okullar tatil edildi.

Isparta'da sabah saatlerinde şiddetli kar yağışı başladı. Kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kent merkezinde ve merkeze bağlı taşımalı eğitimin yapıldığı köy ve beldelerde öğleden sonra ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Bölgede kar yağışı yoğun şekilde devam ederken, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunun ilerleyen saatlerde netlik kazanacağını söyledi.

KAR ŞİDDETİNİ ARTIRDI

Isparta'da sabah başlayan kar yağışı şiddetini artırdı. Kent merkezinde yoğun kar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Vatandaş ise güçlükle yürüyebildi. Kent merkezinde Isparta Belediyesi ekipleri tuzlama çalışması başlattı. Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddeleriyle Kaymakkapı Meydanı'nda temizlik çalışmaları sürdürülüyor. 9'uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in Kaymakkapı Meydanı'ndaki heykeli de karla kaplandı. İş makineleriyle kar küreme ve yol açma çalışmaları sürüyor. Kar yağışı ilçe ve köylerde de etkisini artırdı. Birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtilirken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, kapanan köy yollarının açılması için ekiplerin çalışmalara başladığını söyledi.

8 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kar yağışının etkili olduğu birçok ilçede öğleden sonra eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı. Yalvaç, Uluborlu, Gönen, Gelendost, Eğirdir, Aksu, Yenişarbademli ve Keçiborlu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Okullar Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement