Isparta Engelliler İşaret Diliyle 'Sev Kardeşim' Dedi - Son Dakika
Güncel

Isparta Engelliler İşaret Diliyle 'Sev Kardeşim' Dedi

Isparta Engelliler İşaret Diliyle \'Sev Kardeşim\' Dedi

Engelliler işaret diliyle 'Sev Kardeşim' dedi*-ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde Vesile Büyükkutlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası nedeniyle düzenledikleri programda 'Sev Kardeşim' şarkısını işaret diliyle seslendirdi.

13.05.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler işaret diliyle 'Sev Kardeşim' dedi

*-ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde Vesile Büyükkutlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası nedeniyle düzenledikleri programda 'Sev Kardeşim' şarkısını işaret diliyle seslendirdi.

Engelliler Haftası nedeniyle Vesile Büyükkutlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda program düzenlendi. Okuldaki programa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Manga, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Kaya ve şube müdürleri, resmi kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Feride Akbaba, programa öğrencilerin büyük bir özveriyle hazırlandıklarını dile getirdi. Türkiye nüfusunun yüzde 12'sini engelli bireylerin oluşturduğuna dikkati çeken Akbaba, Yalvaç'taki engelli bireylerden 45'inin eğitim aldığını belirtti. Engelli bireyler için yapılacak en büyük desteğin onlara tebessüm etmek, selam vermek, samimi bir dokunuş olduğunu ifade eden Akbaba, "Bu özel insanlara sıcak davranın" dedi.

Programda engelli öğrenciler, öğretmenleri ve okul çalışanlarından oluşan kalabalık bir ekibin hazırladığı klip sunuldu. Klipte 'Sev Kardeşim' şarkısını işaret diliyle seslendiren engelli öğrenciler, topluma barış ve kardeşlik mesajı verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta Engelliler İşaret Diliyle 'Sev Kardeşim' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement