Isparta - Kamyonetin Çarptığı Üst Geçitten Düşüp Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Isparta - Kamyonetin Çarptığı Üst Geçitten Düşüp Otomobilin Altında Kaldı

Kamyonetin çarptığı üst geçitten düşüp otomobilin altında kaldı*- ISPARTA'da üst geçitteki kaldırımda yürürken kamyonetin çarpması sonucu 10 metreden düştüğü yolda üzerinden otomobil geçen 42 yaşındaki Veli Bakır, yaşamını yitirdi.

09.03.2017 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonetin çarptığı üst geçitten düşüp otomobilin altında kaldı

*- ISPARTA'da üst geçitteki kaldırımda yürürken kamyonetin çarpması sonucu 10 metreden düştüğü yolda üzerinden otomobil geçen 42 yaşındaki Veli Bakır, yaşamını yitirdi. Aynı kazada sürücü ve çarptığı 2 öğrenci de yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Isparta- Keçiborlu yolu üzerindeki SDÜ'nün doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan üst geçitte meydana geldi. Nesim Salman yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonet sürücünün kontrolünden çıkıp üst geçidin kenarındaki kaldırımda yürüyen üniversitede temizlik personeli olarak çalışan Veli Bakır ile öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez'e çarptı. Kazanın şiddetiyle Veli Bakır ile çarpan kamyonet üst geçitten yaklaşık 10 metre uçarak İstanbul Caddesi'ne düştü. Öğrenciler ise üst geçide savruldu. Bu sırada yoldan geçen Gürşah Akman'ın kullandığı 34 PH 0345 plakalı otomobil Veli Bakır'ın üzerinden geçti. Veli Bakır olay yerinde yaşamını yitirirken, öğrenciler ve kamyonet sürücüsü yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kamyonet sürücüsü ise ayakta tedavi edildi. Yapılan incelemenin ardından Veli Bakır'ın cenazesi SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan yol araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarkçı da öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Isparta - Kamyonetin Çarptığı Üst Geçitten Düşüp Otomobilin Altında Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta - Kamyonetin Çarptığı Üst Geçitten Düşüp Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement