Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü

Isparta\'ya Şehit Ateşi Düştü

Isparta'ya şehit ateşi düştü*- BİTLİS'te terör örgütüne yönelik operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan piyade uzman çavuş 26 yaşındaki Hasan Hüseyin Gül'ün acı haberi Isparta'daki baba evine ulaştı.

27.06.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'ya şehit ateşi düştü

*- BİTLİS'te terör örgütüne yönelik operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan piyade uzman çavuş 26 yaşındaki Hasan Hüseyin Gül'ün acı haberi Isparta'daki baba evine ulaştı.

Bitlis merkez Kelaşebir Tepe Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan operasyonda, saat 04.40 sıralarında arazide tertiplenme esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen basma düzenekli el yapımı patlayıcının patlaması sonucu piyade uzman çavuş Hasan Hüseyin Gül ağır yaralandı. Helikopterle hastaneye götürülürken şehit olan Hasan Hüseyin Gül'ün acı haberi Isparta merkez Gelincik Köyü'ndeki ailesine ulaştı. Şehit haberi Erdoğan ve Zehra Gül çiftine, Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert ile diğer yetkililer tarafından verildi. Bekar olan şehit Hasan Hüseyin Gül'ün acı haberini alan anne ve babası büyük üzüntü yaşadı.

İl Özel İdaresi ve Isparta Belediyesi ekipleri tarafından şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı ve taziye çadırı kuruldu. Şehit haberinin geldiği eve komşular ve yakınları da akın etti. Şehit Hasan Hüseyin Gül'ün cenazesinin bugün ikindi vakti Gelincik Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

3 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan şehit Hasan Hüseyin Gül'ün yaklaşık 1.5 ay önce izinli olarak baba evine geldiği, izninin ardından da görev yeri olan Bitlis 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı 4'üncü Komando Tabur Komutanlığı'na döndüğü kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement