İspir Petekli Köy Derneğine Gitti - Son Dakika
Güncel

İspir Petekli Köy Derneğine Gitti

İspir Petekli Köy Derneğine Gitti

Hamşioğlu, "Sahip çıkağınıza inanıyorum"

15.03.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Darıca belediye Başkanı Cengiz Hamşioğlu, muhteşem bir organizasyon ve şölen havasında projelerini kamuoyu ile paylaşmasının ardından, seçim çalışmalarını ve vatandaşlardan oy istemeyi sürdürüyor. Darıca'da seçimleri kazanacağını, her kesimden destek gördüğünü ifade eden Hamşioğlu, hemşehrilerinden destek istemeyi de ihmal etmiyor.

CHP adayı Cengiz Hamşioğlu, Erzurum İspir Petekli Köyü Derneğini ziyaret ederek, hem projeleri hakkında bilgi verdi hem de kendisine sahip çımalarını istedi. Hamşioğlu'na eşi Yüksek mimar Tanja Hamşioğlu ile Darıca belediye Meclis Üyesi Avukat Saide Arslan Çalışkan da eşlik etti.

Dernek Başkanı İlkazi Arslan ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılanan Hamşioğlu, bugüne kadar hiçbir bölge ayrımı yapmadığını, Darıca'da yaşayan herkesi kucaklayacağını, herkesten de destek beklediğini ifade etti. Hamşioğlu, aynı bölgeden gelen insanlardan destek beklemek, sahip çıkmalarını istemekte en doğal hakkımdır. Bana sahip çıkacağınıza inanıyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İspir Petekli Köy Derneğine Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement