İsrail: BM Okuluna Saldırı Tarafımızdan Düzenlendiyse, Özür Dileriz - Son Dakika
Dünya

İsrail: BM Okuluna Saldırı Tarafımızdan Düzenlendiyse, Özür Dileriz

İsrail: BM Okuluna Saldırı Tarafımızdan Düzenlendiyse, Özür Dileriz

İsrail hükümeti Gazze'deki BM okuluna dün düzenlenen saldırıyla ilgili özür diledi, inceleme başlattıklarını belirtti.

31.07.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail hükümeti Gazze'deki BM okuluna dün düzenlenen saldırı sonucu konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirtti. Saldırının nereden gerçekleştiği yönünde araştırma yapacaklarını belirten yetkililer saldırının İsrail tarafından gerçekleşmesi durumunda özür dileyebileceklerini belirtti.

"SİVİLLERİ VURMAMA YÖNÜNDE BİR POLİTİKAMIZ VAR"

Hükümet yetkililerinden yapılan açıklamada İsrail ordusunun sivilleri hedef almadığı açıklandı ve "Bizim sivilleri vurmama yönünde bir politikamız var" denildi.

16 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Gazze'de dün BM'ye ait bir okulun vurulması sonrası en az 16 kişi hayatını kaybetmişti.

ABD VE BM KINAMIŞTI

Olay sonrası ABD ve BM saldırıyı kınayan açıklamalarda bulunmuştu. İsrail ordusu ise BM okulu yakınlarından kendilerine ateş açıldığını ve buna karşılık verdiklerini belirtmişti.

BM, "İSRAİL'İ 17 KEZ BİLGİLENDİRDİK" DEMİŞTİ

BM yetkilisi, okulun yeri konusunda İsrail ordusunu 17 kez bilgilendirdiklerini vurgularken, ''Okulumuza yönelik bu, altıncı saldırı oldu'' dedi.

3 BİN 300 KİŞİ BARINIYORDU

Krahenbuhl, Cebeliye mülteci kampındaki okulun saldırıya hedef olduğu sırada 3 bin 300 kişiye barınak sağladığını kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İsrail: BM Okuluna Saldırı Tarafımızdan Düzenlendiyse, Özür Dileriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ALİ: RABBIM SOYUNU KURUTSUN YERLE BİR ETSİN YAPTIKLARIN YANINA KALMASIN İSRAİL !!! 21 0 Yanıtla
  • herkes iflas edecek.kürtler yükselecek: SRAİL KÜRTLERE TÜM TEKNOLOJİSİNİ VERMEYE HAZIR:: KÜRT ARKADAŞLAR ELEŞTİRİLERİNİZE DİKKATLİ OLUN. HİÇ OLMAZSA ELEŞTİRİRSENİZ KÜRT OLDUĞUNUZU BELLİ ETMEYİN. İSRAİL KÜRTLERE TÜM TEKNOLOJİSİNİ VERMEYE HAZIR:İSRAİL ŞİMDİYE KADAR KÜRTLERİN ALEYHİNE HİÇ KONUŞMADIkürt arkadaşlar eleştirilerinize dikkat edin. . israil şimdiye kadar kürtlerin aleyhine hiç konuşmadı. . israil kürtlere hep dostca davranmıştır. eleştirilerinize dikkat edin. israil kürtler aleyhine hiç konuşmadı. . . israil tüm teknolojisini kürtlere vermeye hazır. yüceler yücesi kürt ırkı artık ortadoğu nun tek hakımi sen olacaksın . israil kürtlere tüm teknolojisini vermeye hazır. . 3 16 Yanıtla biraz mantık: sen kafayı yedin galiba !!! 0 0
  • PERÇİN: Hitlere lanet olsun, öldürmediği herbir yahudi için. 13 3 Yanıtla
  • Ayhan: Kahrolsun Yahudiler 11 0 Yanıtla
  • E.B.: bir okul altı kez vurulur mu soykırım değildir de nedir bunun adı ? Genç beyinleri öldürüyorlar . Demokrasinin de güneşi vardır ve o güneş çocuklarımız birgün o güneş sizi yakacak. . 8 0 Yanıtla
  • PİŞKİNLİK: PİŞKİNLİĞE BAKIN. 7 0 Yanıtla
  • anıl çetiner: senninde özürününde. . . . . . 6 0 Yanıtla
  • pir: iş-it köpeklerine destek olanlar ne hissediyor çok merak ediyorum 6 0 Yanıtla
  • ANADOLU: KAHROLSUN SATANİST-SİYONİST-SEKÜLER-SİSTEM VE ONUN TÜM HİZMETCİLERİ, , , YAŞASIN ZALİMLER VE SİZ ŞEYTANLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ CEHENNEM 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement