İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşu Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, yaptığı açıklamada Israil'in Gazze saldırılarını kınadı.

11.07.2014 15:43  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, yaptığı açıklamada Israil'in Gazze saldırılarını kınadı.

Platform Başkanı Öter, Hububat Ticaret Merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Israil'in Filistinlere karşı mübarek kutsal ayda hava ve kara harekatı başlatarak savaş ilan ettiğini söyledi.

Bugün bu saat itibarı ile 100'e yakın ölü olduğunu belirten Öter, şunları söyledi:

"İslam ülkeleri islam liderleri Müslüman devletlerin islam coğrafyasındaki zengin kaynaklar üzerinde dünyayı saltanat üzerinde oturmuş keyif çatarken islamın ve Müslümanların kutsalı olan bu mübarek ayda Israilli Siyonistler Müslümanlara mesaj veriyor diyor ki bakın ben sizin kutsalınızı da sizi de ayaklarımın altına alıyorum ve kanınızı döküyorum. ve ben sizi hiçbir şeye saymıyorum. Ama burada bizim Müslüman ülkeleri ve ne acıdır hala bazıları bu Siyonistlerle bu Yahudilerle bu zalimlerle müttefik oluyorlar. ve bu zulme bu katliama ortak oluyorlar. Müslüman devletlerinde cılız sesler dışında kesin kararlı tutarlı cesaretli bir tepkinin ortaya koymaması çok üzücüdür. İslamın geleceği adına üzücüdür ve bu pasif Müslüman liderleri ve devletleri kınıyoruz. Platform olarak bu saldırıların bir an önce bitirilmesini istiyor saldırıları kınıyoruz." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement