İsrail'in Gazze Saldırıları Bartın'da da Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze Saldırıları Bartın'da da Protesto Edildi

İsrail\'in Gazze Saldırıları Bartın\'da da Protesto Edildi

Bartın'da Filistin Halkıyla Dayanışma Platformu üyeleri saldırıları protesto etti.

18.07.2014 17:10  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin Halkıyla Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısını protesto etti.

Arap Camisi önünde toplanarak, "Gazze'ye, Kudüs'e, direnişe bin selam", "Yaşasın küresel intifada",  "Katil İsrail, Filistin'den Defol", "Filistin halkı yalnız değildir", "Yaşasın Filistin direnişimiz", "Zulme, işgale, siyonizme hayır" yazılı afiş ve pankartlar taşıyan grup, bir süre İsrail aleyhine slogan attı.

Grup adına açıklama yapan Abbullah Erkan, yeryüzünün gördüğü en büyük ve organize terör örgütü işgalci İsrail Devleti'nin, günlerdir Gazzeli Müslümanlar'ın üstüne bomba attığını söyledi.

Bir ateşkes antlaşmasından bahsedildiği esnada, dün akşamdan itibaren terörist işgal rejiminin havadan, karadan ve denizden Gazze'ye acımasızca, fütursuzca ve hiçbir ayrım gözetmeksizin saldırmaya başladığını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Siyonist rejim bu saldırıyı, özellikle ramazanda yapmaktadır. Canlı yayınlardan takip ettiğimiz kadarıyla özellikle sabah namazı saatlerinde, ezan okunurken saldırılar yoğunlaşmaktadır. Bu saldırılar İslam'a yapılan saldırılardır. Kundaktaki bebelerimiz, küçücük yavrularımız bu yoğun saldırı altında perişan durumdadır. Yaşamını yitiren kişi sayısı şimdiden yüzlerle ifade edilmektedir. 'Şehir' dahi denemeyecek kadar küçük bir alana 1,5 milyon insanın mahkum edildiği Gazze şeridi, siyonistlerce havadan, karadan ve denizden kuşatma altındadır. Bu haliyle dünyanın en büyük açık cezaevine dönüştürülmüştür. Siyonist ablukadan ötürü olağan hayatın dahi son derece ağır şartlarda sürdürüldüğü bölge, İsrail'in vahşice saldırılarına karşı savunmasız durumdadır.

Tüm dünya sessizliğini korurken, ümmetle, ümmetçe bu dava sırtlanılmalı, terörist, işgalci, siyonist rejim durdurulmalıdır. Gazze'de haksız yere öldürülen her bebeğin, çocuğun, bireyin katilleri cezasız kalmamalıdır. Zalimler pek yakında nasıl bir inkılapla devrileceğini elbette bileceklerdir."

Bir süre slogan atan grup, duanın ardından dağıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze Saldırıları Bartın'da da Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement