İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, İsrail'in Filistin halkına karşı başlattığı operasyonlara tepki göstererek, İsrail menşeli ürünlerin alınmamasını istedi.

23.07.2014 12:47  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İsrail'in Filistin halkına karşı başlattığı operasyonlara tepki göstererek, İsrail menşeli ürünlerin alınmamasını istedi.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in sergilediği vahşete duyarsız kalamayacaklarının belirtti.

İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'ye saldırdığını ifade eden Genç, . Çocukları ve kadınları, kısaca halkı katlediyor. Sokakta oynayan masum yavruları öldürüyor. Adeta gözleri dönmüş. Şu ana kadar aralarında çocukların da bulunduğu 400'ün üzerinde Filistinli kardeşimizi katlettiler. Bu zulme sessiz kalamayız" dedi.

İsrail Gazze'ye ölüm yağdırırken bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıp film izler gibi bombaları izleyip alkış tutuklarını ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"Bu vahşete tepkimizi koymalıyız. Ortahisar Belediyesi olarak katil İsrail'i ve arkasındaki küresel sermayeye tepkimizi koyuyor, İsrail ürünlerinin kullanılmaması için herkesi boykota davet ediyorum. Toplum olarak hepimizin aldığımız mallara dikkat etmemiz gerekir. Çünkü aldığınız İsrail malı, bir Müslüman'ın başında bomba olup patlayabilir. Bizler, bugünden yarını inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Vatandaşlarımızın İsrail ürünlerine karşı boykot kararı konusunda duyarlı olmasını istiyorum." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement