İsrail'in Gazze'ye Karadan Saldırısı - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Karadan Saldırısı

Gazze'de Han Yunus'un doğu sınırında şiddetli çatışmalar yaşanıyor TBMM Başkanı Cemil Çiçek: "Bu haksızlığa karşı herkesin dur deme zamanıdır"

18.07.2014 02:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğu sınırında şiddetli çatışmalar yaşandığı kaydedildi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik karadan saldırısında, güneydeki Han Yunus kentinin doğu sınırında, İsrail askerleri ile Filistinli gruplar arasında şiddetli çatışmalar olduğu, ayrıca bölgenin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesi ve güneyindeki Refah kentine açılan İsrail topçu ateşinde 3 Filistinlinin öldüğü açıklandı.

Bu arada TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İsrail saldırısına tepki göstererek, "Bu haksızlığa karşı herkesin dur deme zamanıdır" dedi. Çiçek açıklamasında, iş işten geçmeden bir an evvel ateşkesin sağlanmasının gerektiğini vurgulayarak, daha fazla kan dökülmeden bir çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdühamit Gül de sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "İsrail'in zulmüne sessiz kalan başta İslam ülkelerinin liderleri olmak üzere tüm dünyayı da lanetliyoruz. Hava harekatından sonra kara harekatıyla zulümlerine ve terörüne devam eden İsrail'in devlet terörünü lanetliyoruz" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Karadan Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement