İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırıları

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel: "Yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür"

21.07.2014 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür" dedi.

Bozyel, MHP Karabük İl Başkanlığı'nın iftarında yaptığı konuşmada, içinde bulundukları şu mübarek güzel ayda maalesef her defasında olduğu gibi yüreklerinin kan ağlamakta ve sızlamakta olduğunu söyledi.

Sadece aynı dinden, inançtan ve imana sahip olan insanların üzüleceği hadislerin olmadığını dile getiren Bozyel, "Yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür. Üzerinde yaşadığımız coğrafya da hakimiyet kavgası ve hakim olmak isteyenlerin kavgasına, insanlıktan ve vicdanından nasip almamış güçler sayesinde kanın ve gözyaşının su yerine aktığına şahit oluyoruz" diye konuştu.

Bozyel, şöyle konuştu:

"Çocuklar öldürülmekte. Mekke'nin fethinde olduğu gibi o toprakları ele geçirmek isteyen ve büyük İsrail düşüncesini hayata geçirmek isteyen bu lanetlenmiş kişiler insanlığa kan kusturmaktadır. Yanı başımızda kendilerine hayat hakkı tanıdığımız sadece yaratıcının yaratığı insan bildiğimiz kişilerin bizleri arkadan hançerlemelerine ve suikastlerine bakınız." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement