İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı

İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada operasyonun başladığı günden bugüne 3 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

24.07.2014 06:04  Güncelleme: 07:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusu, Gazze'ye başlatılan saldırılardan bu yana, İslami Direniş Hareketi (Hamas) tarafından İsrail'in değişik bölgelerine 2 bin 270 füze atıldığını, 3 sivilin hayatını kaybettiğini bildirdi.

BİN 777 FÜZE İSRAİL TOPRAKLARINA DÜŞTÜ

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, dünden bu yana Gazze'den İsrail'e 98 füzenin fırlatıldığı, bunların 70'inin İsrail'e düştüğü belirtildi. Açıklamada, "Koruyucu Hat operasyonunun başlamasından bu yana ise Gazze'den İsrailli sivillere yönelik 2 bin 270 füze atıldı. Atılan füzelerden bin 777'si İsrail topraklarına düştü, 448'i ise Demir Kubbe füze savunma sistemleri tarafından imha edildi. Saldırılar sonucu şimdiye kadar 3 İsrailli sivil hayatını kaybetti" ifadesi kullanıldı.

DÜN GECE 100 NOKTA HEDEF ALINDI

İsrail ordusunun dün Gazze Şeridi'ndeki 100 noktayı hedef aldığı da belirtilen açıklamada, "terör eylemlerine karıştığından şüphelenilen 150 Filistinlinin gözaltına alındığı" kaydedildi.

Açıklamada, "Koruyucu Hat" operasyonu başladığından bu yana İsrail ordusu Gazze'deki 3 bin 333 noktayı hedef aldı" değerlendirmesinde de bulunuldu. Öte yandan, 8 Temmuz'dan bu yana yiyecek, tıbbi malzeme, yakıt ve çeşitli malzemeler taşıyan 864 tırın Gazze'ye girişine izin verildiği belirtildi.

ÖLEN ASKERLERİN RÜTBESİ AÇIKLANDI

İsrail ordusu, dün öldürülen 3 askerin kimliklerini ve rütbelerini açıkladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, Gazze'de sürdürülen "Koruma Hattı" operasyonunda dün gece 3 asker öldürüldü. Gazze'de bir patlayıcının aktif hale gelmesi sonucu öldürüldüğü belirtilen askerlerin isimleri ve rütbeleri şöyle: "Evron nüfusuna kayıtlı Piyade Üsteğmen Paz Elyahu (22), Eliyat nüfusuna kayıtlı Piyade Başçavuş Li Mat (19) ve Ginegar nüfusuna kayıtlı Piyade Çavuş Shadar Dauber (20)."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail Ordusu Öldürülen İsrailli Sayısını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • SAMET_CAN: İnşallah bir gün tüm siyonistlerin öldüğüne şahitlik edeceğiz. 68 0 Yanıtla
  • İZMİR 35: YIKILASIN İSRAİL ENKAZINI GÖREYİM, SANA ÜLKE DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİM. . . 54 0 Yanıtla
  • MERT: Terör eylemi ne demek hocam. Vatan savunmak ne zamandan beri terör eylemi oluyor. Sen bari doğru dürüst haber yaz. 20 0 Yanıtla
  • Bayram BASKIN: allah kahru perişan etsin israili israile destek çıkanları er yada geç sonunuz gelecek bu ramazan ayında müslümanlara inançları için zulüm çektiriyosunuzya Allah atığınız bombaları israilin üzerlerine düşürür inşallahhepiniz birer bebek katilisiniz siz savunmasız insan katilisiniz Allah filistinde gazzede savaşan mücahitlere HZ HAMZA gücü versin inşallah bilinizki sonunuz müslümanlardan olacaktır 19 0 Yanıtla
  • erkan numan: israil hazır ol türk komondoları geliyorrrrr bakim kaçacak delik bulBİLECENİZMİ LANNNN 12 4 Yanıtla
  • ergün: yerli ve yabancı siyıonistler ve taraftarları ateşlerde yanın gerçi leşinizin kokusuda hava kirliliği yapar domuzlar 9 0 Yanıtla
  • ŞAH: ŞAH-MAT 2 0 Yanıtla
  • yavuz suleyman: haber spikeride gerizekalıda ondan ne yazacagını bılmıyor öküz 1 0 Yanıtla
  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement