İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırıları

ABD'nin Adana Konsolosluğu önüne temsili kefene sarılı oyuncak bebek bırakan kadınlar, İncirlik'te İsrail'i protesto etti.

24.07.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze saldırılarını protesto eden ve ABD'nin Adana Konsolosluğu önüne temsili kefene sarılı oyuncak bebek bırakan kadınlar, İncirlik'te İsrail'i protesto etti.

ABD'nin Adana Konsolosluğu önündeki eylemlerinin ardından yürüyüşe geçen grup, ellerinde bayrak ve dövizlerle sloganlar atarak İncirlik Hava Üssü'ne doğru yürüyüşe geçti. D-400 karayolunu takiben İncirlik Hava Üssü'ne ilerleyen grup, mobilyacılar sitesi kavşağında yolu trafiğe kapattı. Oturarak, İsrail aleyhine sloganlar atan grup, polis ekiplerinin ikazlarına rağmen yolu trafiğe açmadı. Bir süre oturma eylemi yapan kadınlar, daha sonra tekrar yürüyüşe geçti.

Yeniden yolu trafiğe kapatan grubu çevik kuvvet ekipleri önlemeye çalıştı. Bu sırada bir kadın, polislerin arasından kurtularak yola oturdu. Polis ekipleri kadını yoldan uzaklaştırırken, gruptakiler yolun kenarından İncirlik'e kadar yürüdü. Burada sloganlar atarak İsrail'i protesto eden grup, daha sonra olaysız dağıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement