İsrail'in Öldürdüğü Filistinli Hamile Kadının Bebeği Sezaryenle Alındı - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Öldürdüğü Filistinli Hamile Kadının Bebeği Sezaryenle Alındı

İsrail\'in Öldürdüğü Filistinli Hamile Kadının Bebeği Sezaryenle Alındı

İsrail savaş uçaklarının saldırısında hayatını kaybeden Filistinli hamile kadının bebeği, hastanede kurtarıldı.

25.07.2014 15:15  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin Deyr el-Belah kentine düzenlediği saldırıda ölen 23 yaşındaki Şeyma Kanan, Şuheda el-Aksa Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamile olan Kaan'ın bebeği sezaryanla alındı." dedi.

"BU BEBEĞİN SUÇU NEYDİ DE ANNESİZ BÜYÜYECEK"

Kudra, "Bebeğin durumu normal, hayati tehlikesi bulunmuyor. İsrail'in vahşi saldırılarında kadın, çocuk ve sivilleri hedef almasını kınıyoruz. Katliam nedeniyle çocuklar ölüyor ya da annesiz kalıyor. Bu bebeğin, suçu neydi de annesiz büyüyecek?" diye konuştu.

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr 2 Temmuz'da kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. İsrail, olayların ardından 7 Temmuz'da "Koruyucu hat" adı altındaGazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti.

İsrail'in, 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, 200'ü çocuk, 99'u kadın 817 Filistinli öldü, 5 bin 260 kişi yaralandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Öldürdüğü Filistinli Hamile Kadının Bebeği Sezaryenle Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ADIYAMANLI MURAT: BU ALCAK LANETLI YAHUDILERIN KARSISINA 1. KAYSERI DAG VE KOMANDO TUGAYI VE 2. BOLU DAG VE KOMANDO TUGAYLARINDAN 60 BIN KISILIK ARSLAN YUREKLI DAG KOMANDOLARI USTLERINE SALACAKSIN BAK O ZAMAN VALLAHI DOKUZ SAATI BULMAZ TELAVIV IN GOBEGINDE YIGIT KOMANDOLAR CAYLARINI ICERLER AHH ULAN AHH 27 1 Yanıtla a a a a: vallahi istemiyorsam adam deyilim 0 0
  • kral: bu ne biçim israıl ya bu ne biçim chp ıkısıde bırbırınden beter yazıklar olsun ALLAH ın hesabıda var ey kafir iraıl ve israılı kınamayan ke mallllll 12 0 Yanıtla
  • ÇİĞDEM CENAN: EVLAT SAHİBİ OLMAK DÜNYADAKİ ENGÜZEL ŞEY. ONLARI KATLEDENLER BU DÜNYADA OLMASA BİLE ÖBÜR DÜNYADA BULUŞACAĞIZ. CEHENNEM OKADAR BÜYÜKKİ SİZLERİ ASLA BOŞ ÇEVİRMEYECEKTİR. 8 0 Yanıtla
  • ozgur: devlet yardımcı olur ise evlatlık almak isterdim yavruyu. can bebegi 7 0 Yanıtla
  • Murat KARADAĞ: ÜLKEMİZDE YAHUDİLERİ VE MALLARINI İSTEMİYORUZ 5 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement