İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Politika

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırıları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken, Anadolu Ajansı es geçmiyor.

29.07.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken Anadolu Ajansı es geçmiyor. Bir sorumlu ajans olarak üzerine düşeni yapıyor" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetlerinin dünyanın değişik noktalarında meydana gelen insani dramlara her zaman duyarlı olduğunu söyledi.

Aynı duyarlılığı Anadolu Ajansının da gösterdiğini anlatan Şahin, "Ortadoğu, Irak, Suriye, Filistin ve Gazze'de yaşananlar ortada. O bölgelerde olup bitenler batı tarafından görmezden geliniyor. Bir tek Türkiye mazlumların sesi oluyor. Hükümetimiz dünyanın değişik noktalarında meydana gelen insani dramlarla ilgili nasıl hassassa Anadolu Ajansı da aynı hassasiyeti ortaya koyuyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansının hedeflerine de değinen Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkçe'nin yanında 11 dilde yayın yapan Anadolu Ajansı, güçlü Türkiye'nin güçlü haber ajansı olmasının yanı sıra, dünyanın en etkin beş haber ajansından biri olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Anadolu Ajansı, bugün dünyanın 8. büyük haber ajansı. Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken Anadolu Ajansı es geçmiyor. Bir sorumlu ajans olarak üzerine düşeni yapıyor. Anadolu Ajansı, sadece Türk halkını değil, dünyanın ulaşabildiği her noktadaki insanlarını da bu olup bitenlerden haberdar ediyor.

Anadolu Ajansını tebrik ediyorum." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Turizmi çeşitlendiriyoruz
    20:45 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Turizmi çeşitlendiriyoruz

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da bir otelde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, turizmi çeşitlendirmek için kültür, tarih, sağlık, doğa, inanç, gastronomi, spor gibi alanlarla çalıştıklarını belirtti. Ersoy, ayrıca yerel yönetimlerin Antalya'nın turizm potansiyelini artırmak için daha başarılı çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı
    20:35 Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya'da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız" dedi.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur
    20:33 Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki iftar programında Mansur Yavaş'a yüklenerek, onun artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi. Akşener, seçimlerde hür ve müstakil bir şekilde yer alacaklarını vurgulayarak, ittifak siyasetine karşı durduklarını belirtti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.


Advertisement