İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Gazze'nin kuzeyinde bulunan Ulusal İslam Bankası, ticari alan ve dükkanların da bulunduğu bölgeler bu gece yarısından sonra bombaladı Saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana 2 bin 410 ev yıkıldı ve 24 bin 390 konut hasar gördü.

30.07.2014 03:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ordusunun, Gazze'nin kuzeyindeki Ulusal İslam Bankası, ticari alan ve dükkanların da bulunduğu bölgeleri bu gece yarısından sonra bombaladığı ve binalarda yangın çıktığı bildirildi.

Görgü şahitlerinden alınan bilgiye göre, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne başlatılan hava saldırısında, Ulusal İslam Bankası'nın merkezi başta olmak üzere çevredeki ticari merkezler ve binalar isabet aldı. Bazı binalarda yangın çıktı, bazıları ise tamamen çöktü.

Saldırıda ölen ve yaralıların olduğu, ilk yardım ekiplerinin, enkaz altında kalan ölü ve yaralılara ulaşması için Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne gönderildiği belirtildi.

İsrail, Gazze saldırısının başında da Ulusal İslam Bankası'nın Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Han Yunus'taki şubesini bombalamış, banka binası kullanılamaz hale gelmişti.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, 2 bin 410 evin yıkıldığı ve 24 bin 390 konutun hasar gördüğü kaydedildi.

Öte yandan, İsrail savaş uçaklarının Han Yunus kentindeki et-Tüffah Mahallesi'ne saldırılarının devam ettiği belirtildi. ? - Gazze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement