İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri: "İsrail ordusunun Gazze'de sivillerin yaşadığı 11 katlı bir binayı vurması, insanların yaralanmasına ve onlarca ailenin evsiz kalmasına neden olan bir savaş suçudur"

24.08.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamas, İsrail'in dün akşam Gazze'de sivillerin yaşadığı 11 katlı binayı vurmasını "savaş suçu" olarak netelendirdi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail ordusunun Gazze'de sivillerin yaşadığı 11 katlı bir binayı vurması, insanların yaralanmasına ve onlarca ailenin evsiz kalmasına neden olan bir savaş suçudur" ifadesini kullandı.

Söz konusu binanın Hamas'ın merkezlerinden biri olduğu şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Ebu Zühri, İsrail'in bununla  işlediği suçlara gerekçe oluşturmaya çalıştığını kaydetti.

İsrail savaş uçakları dün akşam Gazze'nin batısında 11 katlı bir binayı vurmuş, saldırıda çoğu çocuk en az 19 kişi yaralanmış onlarca aile de evsiz kalmıştı. İsrail basınında, hedef alınan binanın Hamas'ın merkezi olarak kullanıldığı yönünde iddialara yer verilmişti. Filistin İçişleri Bakanlığı ise söz konusu binada direniş gruplarına ait herhangi bir dairenin bulunmadığını açıklamıştı. - Gazze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement