İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Bartınlı gazeteciler, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto amacıyla İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya etek gönderdi.

08.08.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden gazeteciler, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya etek gönderildi.

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, PTT Merkez Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, İsrail'in gücünün Gazze ve Filistin'de bebek ve savunmasızlara yettiğini söyledi.

Tüm insanların kardeşçe ve hakça yaşamasının yaratıcının emri iken İsrail'in, Kudüs, Gazze, Ramallah ve Filistin'in gerçek sahipleri olan bir halkın yaşam hakkına saygı duymadan silahlarla öldürdüğünü ifade eden Yavuzaslan, şöyle konuştu:

"Neden sivilleri öldürüyorsunuz? Neden çocukları bombalıyor, bebekleri vuruyorsunuz? Siz insanlık tarihine katil devlet olarak katliamcı bir kavim olarak tescil edildiniz. Mavi Marmara baskınında savunmasız 9 kişiyi katlettiniz. Gücünüz Gazze sahillerinde masum çocuklara yetiyor. Netanyahu denen sözde İsrail yöneticisi; sana ve askerlerinize askerlik sanatının şanı ve onuru değil korkaklara giydirilen etek yakışır. Kadınların üzerinde zarafet ve güzellik olarak şık duran bu etek, sana ve askerlerine korkaklığınızın ve mazlumlara gücünüzün yetmesi olarak çok yakışacaktır."

Yavuzaslan ve gazeteciler, daha sonra eteği PTT kargo görevlilerine teslim etti. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement