İsrail'in Gazze'ye Yaptığı Saldırılar Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Yaptığı Saldırılar Protesto Edildi

İsrail\'in Gazze\'ye Yaptığı Saldırılar Protesto Edildi

İsrail’in Gazze’ye yaptığı hava saldırıları Eskişehir’de protesto edildi.

04.07.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yaptığı hava saldırıları Eskişehir'de protesto edildi.

Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, Cuma Namazı sonrası Reşadiye Camii önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Eren, 1. Dünya Savaşı'nın Osmanlı'nın tasfiyesi ile sonuçlanmasının ardından İngiliz işgali altındaki Filistin topraklarında bugünkü Siyonist İsrail'in temellerinin atıldığını öne sürdü.

"Siyonist İsrail kendisini tanıyan ya da tanımayan tüm İslam ülkelerinde terör faaliyetlerinin planlayıcısı, uygulayıcısı ya da destekçisidir" diyen Eren, "Bugün Suriye'de ve Irak'ta yaşanılan kaosun sebebi Siyonizm'dir. Arakan'dan, Orta Afrika Cumhuriyetine Müslümanlara yönelik tüm şiddet olaylarının arkasında İsrail vardır. İsrail, temelleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından atılan D-8 projesini inkıtaa uğratmak ve engellemek için Türkiye'de 28 Şubat Postmodern Darbe Sürecini, ABD'de 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını organize etmiştir. Siyonist İsrail, ırkçı ve emperyalist hedeflerine ulaşmasının ancak ve ancak parçalanmış bir İslam coğrafyası ile mümkün olduğunu bilmektedir" dedi.

"3 GENCİN KAÇIRILMASI YA DA KAYBOLMASI VE ÖLDÜRÜLMESİ OLAYININ ARDINDA İSRAİL İSTİHBARATI VARDIR"

Eren, İsrail'in, 3 Yahudi gencin 12 Haziran tarihinde Batı Şeria'da kaybolmasının ardından Filistin topraklarında aralıksız sürdürdüğü terör faaliyetlerini yeniden arttırdığını da ifade ederek, "Geçtiğimiz gün kaybolan gençlerin cesetlerine ulaşılması İsrail'in Müslümanlara yönelik yeni saldırıları ve katliamları için de gerekçe olmuştur. Siyonist stratejinin nasıl işlediğini bilen herkes şuna emindir ki bu 3 gencin kaçırılması ya da kaybolması ve öldürülmesi olayının ardında da İsrail istihbaratı vardır. İsrail'in yaptığı katliamları görmezden gelen ABD ve başta İngiltere olmak üzere AB ülkelerinin bu olaya yaklaşımı da İsrail'in Batı Şeria'da ve Gazze'de terör estirmesini teşvik etmek cihetindedir. İçinde masum insanlar olan seyir halindeki otomobillerin havaya uçurulması, meskenlerin buldozerlerle yıkılması, küçücük çocukların vurulması, camiden çıkan insanlara kurşun sıkılması, su ve kanalizasyon şebekelerinin bombalanması, rızık peşindeki balıkçıların katledilmesi, esirlerin işkencelerden geçirilmesi, cesetlerin tahrip edilmesi ve benzeri birçok aşağılık davranış Siyonist İsrail'in rutine bağladığı küstahlıklardır. Siyonist İsrail bütün bu küstahlıklar için gerekli cesareti başta Irak, Suriye ve Mısır olmak üzere İslam coğrafyasında Müslümanlar arasında yaşanılan çatışma ve gerilimden almaktadır" diye konuştu.

"HANGİ RENKTEN VE IRKTAN OLURSA OLSUN BÜTÜN MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR"

Eren, "Müslüman olsun ya da olmasın tüm insanlığın hakkın üstün tutulduğu ve adil bir düzene dayanan yeni bir dünyanın kurulmasına ihtiyacı vardır" diyerek şöyle devam etti:

"Bunun yolu Şii-Sünni, Türk-Kürt, Arap-Fars çatışmasından değil, ırkçı emperyalizme, faize dayalı küresel sömür sitemine, insanların temel hak ve hukuklarının ihlallerine, yeryüzünün tahribatına ve ekinin bozulmasına karşı topyekün yapılacak bir mücahededen geçmektedir. Şunu herkes bilmeli ki Siyonizm tüm insanlığa yönetilmiş bir tehdittir. Müslümanlar Siyonizm'in ve Siyonist İsrail'in tuzaklarına düşmemelidir. Hangi renkten ve ırktan olursa olsun bütün Müslümanlar kardeştir. Hangi renk ve ırktan olursa olsun barış ortamında yaşayabilmek her insanın hakkıdır."

Basın açıklamasının ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için dua etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Yaptığı Saldırılar Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement