İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı

İsrail\'in Gazze\'ye Yönelik Saldırısı

Güroymak ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

21.07.2014 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güroymak ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etti.

Kent Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Hükümet Konağı'na kadar yürüdü. Burada grup adına basın açıklamasını okuyan Abdulmutalip Güneri, ırkçı terörist İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarına devam ettiğini söyledi.

Birleşmiş Milletler, ABD, Almanya ve Avrupa Birliği üyelerinin terörist İsrail'in saldırılarını bir savunma hakkı olarak nitelendirdiğini ifade eden Güneri, şöyle konuştu:

"Birleşmiş Milletler, ABD ve AB üyeleri siyonist İsrail'in yetmiş yıldır oynadığı bu oyunun zaten doğal aktörleridir. Yetmiş yıldır İsrail'in her türlü katliamına ortak olan, destek veren ve arka çıkan Birleşmiş Milletlerden, ABD'den ve AB üyelerinden bu yeni saldırılar için bir tepki beklemek ancak taşeron siyasi anlayışların bir umududur. Irkçı emperyalizmin vicdanı yoktur. İsrail'in saldırılarında savunmasız çocuk ve kadın yüzlerce Müslümanın öldürülmesinden esef duyduklarını söyleyip geçerler. Batılı devletler bu olay karşısında, Filistin halkının bir savunma hakkından zaten söz edecek değiller. Güroymak'tan Gazze'ye bin selam sloganlarıyla, dünyanın neresinde olursa olsun yapılan büttün zalimce haksızlıkları ve insan öldürmelerini Norşin'deki STK'lar olarak kınıyoruz. İsrail ekonomilerine zarar vermek adına İsrail mallarını tüketmeyeceğiz ve boykot edeceğiz." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement