İstanbul Adalet Sarayı'nda Savcılara Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

İstanbul Adalet Sarayı'nda Savcılara Uğurlama Töreni

İstanbul Adalet Sarayı\'nda Savcılara Uğurlama Töreni

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesiyle görev yerlerinde değişiklik yapılan İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli Cumhuriyet Savcıları için uğurlama töreni düzenlendi.

20.01.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesiyle görev yerlerinde değişiklik yapılan İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli Cumhuriyet Savcıları için uğurlama töreni düzenlendi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın protokol girişinde düzenlenen törene İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile çok sayıda savcı, hakim ve adliye personeli katıldı. Görev değişikliğiyle başka adliyelere tayinleri çıkan savcılara çiçek taktim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Anadolu Adliyesi'ne başsavcı olarak atanan Fehmi Tosun kısa bir konuşma yaparak duygularını dile getirdi.

Uğurlama törenin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile Başsavcıvekilleri, görev yerleri değişen savcılarla birlikte araçlarına kadar yürüdü. Burada vedalaşan savcılar yeni görev yerlerine gitti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, "Bazıları ile 20-30 seneye varan arkadaşlığımız var. Kendilerine yeni görevler verildi. Bu görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyoruz. Burada kendileriyle çok güzel çalışmalarımız oldu. Anadolu Adliyesi'ne Fehmi Tosun beyi, Küçükçekmece'ye de Ali Doğan beyi başsavcı olarak gönderdik. Hepsine başarılar diliyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Adalet Sarayı'nda Savcılara Uğurlama Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement