İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor

İstanbul Bahçelievler'de Bülent Tetik isimli bir vatandaş biriktirdiği altınları yanlışlıkla çöpe atınca Bahçelievler Belediyesi ekipleri harekete geçti. Çöpleri toplayan kamyonun tespit edilmesinin ardından yaklaşık 7-8 kişilik ekip altınları çöplerin içinde aramaya başladı. İşte canlı yayına yansıyan ilginç altın avının görüntüleri.

18.01.2021 13:52  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler'de biriktirdiği altınları çöp diye çöp kutusuna atan vatandaş durumu fark ederek hemen belediye ekiplerine haber verdi. İhbarı alan ekipler ise o sokakta çöpleri toplayan aracı tespit ederek altınları aramak üzere harekete geçti.

CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu ilginç olayı canlı yayında şu sözlerle aktardı:

"İstanbul Bahçelievler'de Bülent Tetik isimli bir vatandaş evdeki çöpleri çöp kutusuna attı ancak çöpün içinde altınları olduğunun farkında değildi. Çünkü küçük kızı o altınları çöpün içerisine atmıştı. İhbar geldikten sonra o çöpler herhangi bir yere dökülmedi ve şu anda bulunduğumuz alana döküldü. Bahçelievler Belediyesi temizlik işlerinin bulunduğu bu depoya döküldü ve ekipleri şu anda o altınları aramaya devam ediyorlar.

ÇÖP NİYETİNE KONTEYNERİN İÇİNE ATTI

Olay akşam saatlerinde yaşandı. İşe gitmek için evden çıkan Bülent Tetik isimli vatandaş evdeki çöpleri çöp konteynerine attı. O sırada yanında bulunan kızı peçete sarılı halde olan 4-5 adet altını da çöp niyetine poşetin içine attı. Durum böyle olunca çöpler ve altınlar karıştı. Ardından da ortaya çıkan manzara işte bu.

İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor
CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu

ALTINLARIN 10 BİN TL DEĞERİNDE OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Ekipler o altınları bulmak için aramalarına devam ediyorlar. Peçeteye sarılmış haldeki 4-5 adet altın, yaklaşık olarak 10 bin TL değerinde olduğu tahmin ediliyor. O altınları bulma için şu anda hummalı bir çalışma söz konusu. Tabi ekiplerin işi oldukça zor. Zira bir poşetin içindeki o altınları bulmak çok da mümkün değil.

"POŞETLER TEK TEK AÇILIP BAKILIYOR"

Bir hayli kötü koku içinde o vatandaşın altınlarını bulmak için ekiplerin yoğun bir çaba sarf ettiğini söyleyebiliriz. Şu anda çalışmalar altınları bulmak için tüm hızıyla devam ediyor. Henüz bir ipucuna ulaşılabilmiş değil. Tek tek poşetler açılıp altınlar bulunmaya çalışıyor. Oldukça ilginç bu anları da getirmiş olduk ekranlarınıza burada çalışmalar devam ediyor.

İstanbul Bahçelievler\'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor

Son Dakika Güncel İstanbul Bahçelievler'de akılalmaz olay! Belediye ekipleri bir vatandaşın yanlışlıkla çöpe attığı altınları arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mahzen: çok önemliyse kendisi arasın herkes işini yapsın temizlik görevlisinin işi çöpten altın aramak değildir onu çöpe atmadan önce düşünseydi 41 4 Yanıtla
  • Ali Akbaş: Kılıçdaroğlu görmesin aman...Onun için süper malzeme.. 21 23 Yanıtla
  • oha be: 7-8 koca adamın işi gücü yok bi adamın yaptığı hatasının cezasını çekiyorlar, anlıyorum insanlık hali hatasız kul olmaz ama kendi evde otururken 10 tane adamı çalıştırması saçma rezalet....utanıyorum.... 39 1 Yanıtla
  • jordan : Altın sahibi kendi aramalı temizlik işçisinin görevi o değil!! 35 1 Yanıtla
  • Ali AK: Metal dedektör akılarına gelmemiş mi.Etrafta özel güvenlik yokmu ki 3 1 Yanıtla
  • bilal gezen: Fakir de olursa nereye koyacağını bilmez.bu yüzden para nere gideceğini biliyor. 2 0 Yanıtla

Advertisement