İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor maçının ardından Abdullah Avcı Beklemediğim bir anda Visca'nın golü oldu.

20.04.2015 04:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor maçının ardından

Abdullah Avcı Beklemediğim bir anda Visca'nın golü oldu. Kontrolü elimizde tutup, 3. golü attık

Mehmet Batdal'ın akciğerinde kanama oldu

Hikmet Karaman Beraberlikten sonra gidişat lehimize gözükürken, basit bir vuruşla golü yedik ve kaybettik

Aşağıdaki takımlarla aramızdaki 8 puan farkı bizi rahatlattı ama rahatlatmaması lazım

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında İstanbul Başakşehir'in Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan İstanbul Başakşehir teknik direktörü Abullah Avcı, sonuçtan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Abdullah Avcı, Kweuke dışında rakibin diğer opsiyonlarını kestik. Oyunun kontrolü bizdeydi. 1-0'dan sonra oyunu koparabilirdik. 1-1'den sonra oyun bir an gitti geldi. Beklemediğim bir anda Visca'nın golü oldu. Kontrolü elimizde tutup, 3. golü attık. Son derece sevindirici bir galibiyet aldık ifadelerini kullandı.

Avcı, Mehmet Batdal'ın ilk yarıda bir hava topu sonucu akciğerinde kanama olduğunu belirterek, Mehmet'in akciğerinde iç kanaması oldu. Hemen devre arası hastaneye kaldırıldı. Şu an hastaneden olumlu haberler geliyor. Şimdi yanına gideceğiz dedi.

HİKMET KARAMAN BERABERLİKTEN SONRA GİDİŞAT LEHİMİZE GÖZÜKÜRKEN, BASİT BİR VURUŞLA GOLÜ YEDİK VE KAYBETTİK

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ise maçın ardından yaptığı açıklamada, son üç sıradaki takımlarla aralarında bulunan puan farkının oyuncularını rahatlattığını ve bundan bir an önce kurtulmaları gerektiğini ifade etti.

Karaman, 1-0'dan sonraki görüntümüz iyi değildi. İkinci yarı iki oyuncu değişikliği yaptık. Biraz daha etkili olup hücumda çoğalarak beraberliği bulduk. Beraberlikten sonra gidişat lehimize gözükürken, basit bir vuruşla golü yedik ve kaybettik. O golü yemememiz lazımdı. Orada bir uyuma oldu. O golü yemesek farklı olabilirdi. Defansımıza ve kaledeki arkadaşımıza yakışan bir gol değildi. Takım üzerinde bunun etkisi oldu ve mağlup olduk. Son iki hafta puan kaybettik. Bir an önce matematiksel olarak yapmamız gerekeni yapmamız lazım. Aşağıdaki takımlarla aramızdaki 8 puan farkı bizi rahatlattı ama rahatlatmaması lazım. Verilen ara da takımın konsantrasyonunu çok bozdu. Bundan da etkilendik şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement