İstanbul Başakşehir'de Sağlık Kontrolleri Başladı - Son Dakika
Spor

İstanbul Başakşehir'de Sağlık Kontrolleri Başladı

İstanbul Başakşehir Futbol Takımı'nda yeni sezon hazırlıkları öncesi sağlık kontrollerine başlandı.

26.06.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir Futbol Takımı'nda yeni sezon hazırlıkları öncesi sağlık kontrollerine başlandı.

Lacivert-turunculu ekipte teknik direktör Abdullah Avcı ile futbolcular Yalçın Ayhan, Ferhat Öztorun, Uğur Uçar ve Gencer Cansev'in, Acıbadem Sports'ta sağlık kontrollerine tabi tutuldukları belirtildi.

Acıbadem Sports'tan yapılan açıklamada, sağlık kontrolleri kapsamında teknik direktör Avcı ile oyuncuların, detaylı kan tetkiklerinin ardından, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji muayenelerinin gerçekleştirildiği aktarıldı.

Sağlık kontrollerinin, akciğer ile kardiyak testleri ve radyoloji kontrollerinin yapılmasıyla tamamlandığı ifade edildi.

Öte yandan, tıbbi kontrollerin ardından futbolculara "Monilabb" sistemi ile yaralanma risk analizi yapıldığı kaydedilirken, "Bu sistem ile her oyuncunun bölgesel yaralanmaya yatkınlık riskleri belirlendi. Futbolcuların, yüklenmenin en fazla olduğu sezon öncesi kampında sakatlanma riskini azaltmak için, kulüp sağlık ekibiyle birlikte koruyucu hekimlik ve egzersiz uygulamaları planlandı" değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Başakşehir'de Sağlık Kontrolleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement