İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgiMBA ile Akkoza'da - Son Dakika
Güncel

İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgiMBA ile Akkoza'da

İstanbul'un yoğun hayatına alternatif olarak açılan bilgiMBA Akkoza, BİLGİ'nin nitelikli akademik kadrosunu MBA öğrencileriyle buluşturuyor.

08.01.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLGİ, MBA programında başarıyla oluşturduğu akademik, kültürel ve bilimsel iklimini Bursa'dan sonra Akkoza'ya taşıyor. Üniversite İstanbul'da kampüs dışında ilk kez Esenyurt'ta bir MBA Merkezi açıyor. bilgiMBA Akkoza, öğrencilerin yeni iş dünyasının yönetim ve ilişki süreçlerine uyum sağlayacak, liderlik edecek bilgi ve birikimi aktarmak üzere tasarlanan programıyla, iş dünyasının profesyonellerini yetiştirecek.

bilgiMBA Akkoza, santralistanbul Kampüsü MBA programı ile eş zamanlı ve aynı akademik kadroyla eğitim verecek. Hem akademik, hem de iş dünyasının profesyonellerinden oluşan öğretim kadrosu sayesinde teorik bilgiyle pratik uygulamaları bir araya getirecek. Alanında yetkinliğini geliştirmek ve iş dünyasında tecrübe edinmek isteyenlere bir adım öne çıkmalarını sağlayacak donanımı kazandıracak.

bilgiMBA Akkoza'da dersler hafta içi akşamları olmak üzere bölgede çalışanların ve yaşayanların kolayca katılabileceği şekilde programlandı.

Şubat ayında eğitime başlayacak program için kayıtlar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgiMBA ile Akkoza'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement