İstanbul BŞBS, Spor Kulübü Bünyesinden Çıkarılacak - Son Dakika
Spor

İstanbul BŞBS, Spor Kulübü Bünyesinden Çıkarılacak

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Belediyespor futbol takımını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinden çıkaracağız." dedi.

17.04.2014 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne 2013 Yılı Faaliyet Raporu'nu sunan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye spor'un geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"BELEDİYESPOR FUTBOL TAKIMI, İBB BÜNYESİNDEN AYRILACAK"

Topbaş, konuşmasında Belediyespor futbol takımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinden çıkartacaklarını açıkladı. Topbaş, takımın kendi dönemlerinde büyük başarı göstererek Süper Lig'de de bir süre oynadığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"SÜPER LİG'E NEDEN ÇIKTINIZ DİYEMEZDİK"

"Biz takımımıza 'Süper Lig'e neden çıktınız?' diyemezdik. Şimdi de başarıyla 1 ligde şampiyon olmak üzereler ve Süper Lig'e geri geliyorlar. Biz bu futbol takımımızı belediyemizin dışına çıkartarak profesyonel bir spor kulübü olarak devam etmesini sağlayacak adımları atıyoruz.

"İSMİ BAŞAKŞEHİR SPOR KULÜBÜ OLABİLİR"

Belediyespor Futbol Kulübü profesyonel olarak devam edecek. Bu takımı İstanbulspor olarak devam ettirebilir miyiz diye inceliyoruz. Arzumuz bu, yapamazsak Başakşehir'de yaptığımız stadyumdan esinlenerek Başakşehir Spor Kulübü adıyla Süper Lig'de top koşturabilirler."

İstanbul BŞBS, Spor Kulübü Bünyesinden Çıkarılacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İstanbul BŞBS, Spor Kulübü Bünyesinden Çıkarılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Y.AHMET: Sanırım başkan Başakşehirspor teklifini metrobüsler daha çok müşteri toplasın diye yaptı. İBB zaten luzumsuz bir takımdı kimse belediye takımlarını sevmiyor. İBB; İSTANBULSPOR olup kurumsallaşmalı ya da SARIYER gibi geçmişi stadı ve seyircisi olan bir takım haline gelmeli. 1 0 Yanıtla
  • BAJAGA: SARIYER YAKIŞIR SÜPER LİGE. HANİ BİNBİR DALAVERE İLE 1996-1997 SEZONUNDA KÜME DÜŞÜRÜLEN BOĞAZIN BEYAZ MARTILARI VARDI YA. 1 0 Yanıtla

Advertisement