İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 4-0 yenerek ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve Süper Lige çıkmayı garantileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, oyuncularını kutladı.

20.04.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 4-0 yenerek ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve Süper Lige çıkmayı garantileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, oyuncularını kutladı. Şampiyon oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Arslan, Son 8 haftadır maçları kazanarak çok önemli bir süreçten geçtik. Bugün havanın sıcak olması tempoyu düşürdü. Bu belki bizim yararımıza da oldu. Hata yapanını başının ağrıyacağı bedelini ağır ödeyeceği bir karşılaşmaydı. Biz hata yapmadık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı hata yaptı. Ekstra özellik futbolcularımızın öne çıkmasıyla ekstra bir galibiyet aldık. Kuruluş amacıyla şampiyonluğa oynayan bir takımdık. Sürpriz bir takım değildik. Sezon başında şampiyonluk için kurulmuş bir takımdık buda bizim üzerimizde ciddi bir baskı oluşturuyordu. Allah'a şükürler olsun şampiyon olduk diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Vedat Özsoylu ise motivasyonu yüksek bir takıma karşı mücadele verdiklerini anlatarak, Kendi sahamızda maç kazanamıyorduk böyle bir stresimiz vardı. İlk yarıda iyi bir top oynadık kafa kafaya oynadık. Arkadaşlarımız orta sahayı iyi kullandı. İkinci yarıda ölü toptan 2 gol yiyince moral olarak bozulduk. Bundan sonraki maçta dışarıda ne yapacağız, nasıl kazanacağız onun hesabını yapıyoruz. Önümüzdeki maçları kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement