İstanbul Büyükşehir'in 6 Madalya Gururu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Büyükşehir'in 6 Madalya Gururu

İstanbul Büyükşehir\'in 6 Madalya Gururu

Bu gururu yaşatan sporcular ile bugün Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp binasında İBB Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı ile bir araya gelen sporcular tebrikleri kabul etti.

15.09.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu gururu yaşatan sporcular ile bugün Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp binasında İBB Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı ile bir araya gelen sporcular tebrikleri kabul etti.

GÜREŞÇİLERİMİZİN HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUZ, HEPSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başarılı Güreşciler ile bir araya gelen İBB Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı açıklamalarda bulundu. Ahmet Hamdi Çamlı Basınımızın değerli mensupları, değerli oyuncularımız, güreş şube sorumlumuz, hocalarımız, başkan vekilimiz hepinize çok teşekkür ediyoruz göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı. Dünyanın en büyük spor kulübü İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz yine son günlerde yapılan Özbekistan Taşkent'te yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda kendisini göstermiştir. Alınan 8 madalyanın 6'sını kulübümüzün sporcuları kazanıp milletimize armağan etmiştir. Buradaki bu başarıyı sağlayan başta hocalarımız olmak üzere güreşçilerimizin hepsinin alnından öpüyoruz, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Milletimizi memnun ettiler, mutlu ettiler, huzur verdiler. Sayın Başbakanımız Davutoğlu hocamızın dediği gibi 'yüzyıllık bir parantez vardı bu milletin tarihinde', bu yüzyıllık parantezi kapatmakta önemli bir hizmet etmiş oldu arkadaşlarımız. Millete bir onur yaşattılar, bir gurur yaşattılar bundan dolayıda teşekkür ediyorum. Tabi burada ayrı bir teşekkürü de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapmayı bir borç kabul ediyoruz, bir vefa borcu olarak. Çünkü kulübümüzün bugünlere gelmesinde kendisinin 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda çizdiği çizgi ve çizdiği ufuk gösterdiği ufuk çok önemli bir yer tutuyor, bu bahane ile bir vefa örneği olarak kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu arada İstanbul Belediye Başkanımız sayın Kadir Topbaş'a bize vermiş olduğu maddi manevi desteklerden dolayı da teşekkürü borç biliyoruz. Kadir abimiz İstanbul'un abisi bütün gücüyle maddi manevi destek verdi. Buradaki başarının arkasında bu isimler var bunları anmadan olmaz. Bu esnada buradaki sporcu kardeşlerimiz canlarını dişlerine katarak hocalarımız ile birlikte çetin bir mücadele, çetin bir antrenman süzgecinden geçtikten sonra bu başarıları elde ettiler. Kulübümüzün her türlü imkanları ile biz yanlarında olduk, bu bizim için bir onur, milletimiz için de milletimizin göğsünü kabartan bir olaydır. Bundan dolayı ben kardeşlerimize, güreşçilerimize teşekkür ediyorum. Güreşmek ve millete bu başarıları kazandırmak çok önemli dedi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİSİ HATTA EN BÜYÜK KULÜBÜ

Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası'nda Greko-Romen stil 80 kiloda Bronz madalya kazanarak Dünya 3.sü olan Selçuk Çebi'de Başkan Ahmet Hamdi Çamlı'nın ardından konuştu.Çamlı asıl hedeflerinin Altın Madalya olduğunu belirtirken Hemen hemen takımdaki bütün arkadaşlar vardı. Yunus, Cenk ve ben yine orada madalya almıştık ama bizim asıl hedefimiz Özbekistan'daki Dünya Şampiyonası'ydı. 1 yılda ki hedef burası oluyor başkada bir hedef olmuyor bizim için. Burada gönül isterdi ki buraya Büyükşehir'e ve ülkemize altın madalya getirelim. Bundan önceki yıllarda getirdik ama bundan sonraki yıllarda da inşallah yine altın madalya buraya getireceğiz çünkü buradaki bize değer veren başta dediğimiz gibi Cumhurbaşkanı'mız, orada bizi telefonla her zaman arayıp, bizi yakından takip etti. Sayın Başbakanı'mız ve bizimle orada 3-4 gün bizimle beraber kalan Spor Bakanımız, sabah saat 8'den akşam saat 8-9'a kadar bizimle beraberdi. Devletin gücünün, desteğinin bizimle beraber olduğunu orada kendisi bize gösterdi ve hissettik. O kadar candan ve yakındı ki bizimle bir bakan gibi değil sanki benle Cenk'le nasıl abi kardeşsem o da bizim bir büyüğümüz olarak, bizimle her şekilde ilgilendi. Buradan kendisine hem takımımız olarak hem takımın kaptan abisi olarak teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi dünyanın en büyük kulüplerinden birisi hatta en büyük kulübü. Bizlerin başarısı sizlerin başarısı. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. şeklinde konuştu.

BÜTÜN HEDEFİMİZ OLİMPİYATLAR

İBB Spor Kulübü Greko-Romen A takım Teknik Dİrektörü bu başarıların en büyük mimarlarından olan Hakkı Başar ise Kulübümüz sporcuları değerli büyüklerimize borçlanmıştık, bir nebzede olsa kulübümüze sporcular olarak borçlarımızı ödediğimizi düşünüyoruz. Tabiki bu başarıların devamlılığı önemli. Bütün hedefimiz olimpiyatlar. Bizim yönetimiz sağ olsun Büyükşehir Belediyespor gerçekten amatör sporlara geçmişten bugüne büyük hizmetler veriyor. Bizim sporcularımıza çok büyük imkanlar tanıdılar sağ olsunlar. Kısa zamanda da olsa bu madalyaları alarak onlara bir nebzede olsa sporcularımız belli bir şeyler gösterdiklerine bizde sevinçliyiz. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Dediğimiz gibi amacımız ileri dönük olimpiyatlar ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Büyükşehir'in 6 Madalya Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ESOGÜ Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti
    10:58 ESOGÜ Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı
    10:57 TEM Otoyolu'nda kaza: Hafif ticari araç takla attı, bir kişi yaralandı

    TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde meydana gelen kazada, İstanbul'dan Gümüşhane'ye giden bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla attı. Kazada araçta bulunan evli çiftten biri yaralandı. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı
    10:57 Bozüyük'te Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Zanlı Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı bulunan bir zanlı yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Çölyak Hastalarına Glütensiz Gıda Kolisi Dağıtıyor
    10:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi Çölyak Hastalarına Glütensiz Gıda Kolisi Dağıtıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yüksek maliyeti nedeniyle Çölyak hastalarının erişmekte zorlandığı ürünleri 'Glütensiz Gıda Kolisi' içerisinde Ramazan Ayı kapsamında Çölyak hastalarına ücretsiz olarak ulaştırıyor.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi
    10:55 İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edildi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti. Olay sonucunda şahıs yaralanırken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede 2 mermi kovanı bulundu ve bir araçta küçük çapta hasar meydana geldiği tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti
    10:55 Sivas İl Jandarma Komutanlığı, down sendromlu öğrencileri ziyaret etti

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve Zirve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan down sendromlu öğrencileri ziyaret etti. Jandarma köpekleri Zümrüt ve Türlü, çocuklara gösteri sundu ve öğrenciler el baskısı yaparak oyunlar oynadı.

  • Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı
    10:54 Antalya'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

    Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda motosiklet refüjdeki kaldırım taşına çarparak devrildi. Yardıma ilk olarak olayı gören bir vatandaş yetişti. Kaskı sayesinde başından yaralanmayan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Advertisement