İstanbul Çağlayan'da Çatışma - Son Dakika
Güncel

İstanbul Çağlayan'da Çatışma

İstanbul Çağlayan\'da Çatışma

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

08.05.2012 12:58  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen bir cinayet davası sonrasında adliye önünde karşı karşıya gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. DHA fotomuhabiri tarafından kare kare çekilen çatışmada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırılırken çatışma sırasında meydanda bulunan vatandaşlar arka arkaya ateşlenen silah yüzünden büyük panik yaşadı. Silahlı çatışma sonrasında adliye önüne çok sayıda polis sevk edilirken daha önceden husumeti olan iki grup, polis tarafından koruma çemberine alındı.

CİNAYET YÜZÜNDEN HUSUMET VARDI

Beyoğlu, Hasköy Keçeci Piri Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacısında 20 Temmuz 2011'de Ömer Koçoğlu, beyaz renkli bir minibüsten açılan ateş sonucu başından vurularak öldürülmüştü. Cinayet Büro Amirliği güvenlik kameraların incelenmesi sonucu önce cinayeti işleyen kişilerin kullandığı minibüs tespit etti. Soruşturmada olaya karıştıkları ileri sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden Volkan Ç., Mahmut T., Bilal Y., Ali Ç., Ahmet G., Hüseyin A.'ın cinayetle ilgili tutuklu olarak yargılanması sürüyordu.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün cinayeti davasının duruşmasına devam edilirken adliye dışında silahlı saldırı gerçekleşti. Bir yıl önce öldürülen Ömer Koçoğlu'nun yakını olduğu öğrenilen Murat F., adliye önünde sanık yakınlarına doğru silahla rast gele ateş etti. Saldırı sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden isabet eden kurşunlarla yaralanan 3 kişiden 2'si Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1'i de Florance Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Zanlı Murat F., ise o anda çevredeki polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Çağlayan'da Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement