İstanbul'da AK Parti İl Binasına Lav Silahıyla Saldırı! - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da AK Parti İl Binasına Lav Silahıyla Saldırı!

İstanbul\'da AK Parti İl Binasına Lav Silahıyla Saldırı!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahıyla saldırı düzenlendi. Saldırıda kimseye zarar gelmezken silahın mermisi binanın camından girip duvara saplandı ve mermi patlamadı.

20.01.2017 21:58  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkililerinden edinilen ilk bilgiye göre; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahıyla saldırı girişimi oldu.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREMEDİ

İlk gelen bilgilere göre, lav silahının AK Parti'nin Sütlüce il binasına yönelik planlanan bir saldırı için kullanılmak üzere oraya getirildiği tahmin ediliyor.

İKİ SALDIRIDA DA AYNI TİP SİLAHLAR KULLANILDI

Emniyet kaynakları, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü binalarına 1,5 saat arayla meydana gelen her iki saldırıda da tek atımlık lav silahı kullanıldığını tespit etti.

İL BAŞKANI TEMURCİ AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci konuyla ilgili açıklama yaptı.

Temurci şu ifadeleri kullandı;

"Bu akşam AK Parti binamız alçakça bir terör eylemine maruz kalmıtır. 21.20 sıralarında 25-30 metre mesafeden lav silahıyla il başkanlığımızın 3. katına ateş açtılar. Lav silahı camları kırarak içeride duvara saplandı. Hamdolsun lav silahının ucundaki roket içerideki duvarda patlamadı. Emniyet güçlerimiz intikal ettiler. Yaklaşık 10 dakika önce de patlamayan roket duvardan çıkartıldı. Binada ufak tefek tahribat var. İçeride sağlık komisyonumuzun toplantısı vardı. Herhangi bir yaralımız sıkıntımız yok. Bugün aynı şekilde il emniyet müdürlüğümüze de benzer bir saldırı düzenlendi. DHKP-C olduğuna dair bulgular var. Biz hep burada olmaya devam edeceğiz. Nereden kimden gelirse gelsin dimdik ayaktayız. Terörün kökünü kazıyacağız. İstanbul'da AK Parti ve kamu kuruluşlarını hedef alan terör olayını lanetliyoruz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da AK Parti İl Binasına Lav Silahıyla Saldırı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement