İstanbul'da Büyük İkramiye Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Büyük İkramiye Heyecanı

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde biletine büyük ikramiye isabet eden 3 kişinin İstanbul’dan olduğunun açıklanması üzerine vatandaşlar, Eminönü’nde bulunan Nimet Abla bilet satış gişesine akın etti.

01.01.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde biletine büyük ikramiye isabet eden 3 kişinin İstanbul'dan olduğunun açıklanması üzerine vatandaşlar, Eminönü'nde bulunan Nimet Abla bilet satış gişesine akın etti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin 3'ünün İstanbul'da, birinin ise Adana'da satıldığı öğrenildi. İkramiye çıkan 3 biletin İstanbul'da satılması üzerine vatandaşlar, biletlerini sorgulatmak için gişelere koştu. Büyük ikramiye umuduyla vatandaşlar biletlerini gişe görevlilerine inceletti. Bazı vatandaşlar gişelerden eli boş dönerken, bazıları ise amortilerle teselli buldu.

Vatandaşların büyük ikramiye hayaliyle gişelere koştuğunu belirten gişe görevlisi Hasan Pan, "Büyük ikramiyenin 3 tanesi İstanbul'da bir tanesi de Adana'da çıkmıştır. Büyük ikramiyeyi kazandıran biletin birisi yüzde 80 bizde görünüyor. Çünkü müşterilerden gelen bilet numaralarına göre bir tanesi bizde, bir tanesi Kadıköy Milli Piyango Müdürlüğü'nde bir tanesi de Bahçekapı Milli Piyango Müdürlüğü'nde satılmıştır. İlk gün olduğu için daha biletine bakmayanlar var. Büyük ikramiyeyi kazananlar hemen ortaya çıkmazlar. Vatandaşlarımız büyük ikramiye hayaliyle koşturuyorlar. Liste arıyorlar ama listeler daha gelmedi. Vatandaşlarımız internet üzerinden de bakıyorlar. Amortilerini almak isteyen vatandaşlar geliyorlar. Biz de ikramiyelerini ödemeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Biletini sorgulatan bir vatandaş, "3 tane bilet almıştık. Bize amorti bile çıkmadı. En büyük umudumuzdu. Ama seneye inşallah" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Büyük İkramiye Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement