İstanbul'da Çifte İnfaz! Başlarından Vurup Yola Attılar - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Çifte İnfaz! Başlarından Vurup Yola Attılar

İstanbul Eyüp'te, bir araçta başlarından vurulan iki kişi, farklı sokaklarda araçtan atıldı. 2 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen Ersin B., Gaziosmanpaşa'da yakalandı.

06.02.2016 23:11  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Karadeniz Caddesi'nde dün akşam 2 kişinin araçtan atıldığı ihbarını alan polis olay yerine gitti. Yapılan incelemede araçtan atılan ve kafalarına ateş edilerek öldürülen 2 kişinin Emre T. ile Hakan A. olduğu anlaşıldı. İnfaz edilen 2 kişinin, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltında.

200 METRE ARAYLA ARAÇTAN ATILDILAR

Olay, saat 21.00 sıralarında, Eyüp ilçesi Silahtarağa mahallesi Silahtarağa caddesi ve Karadeniz caddesi üzerinde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen iki kişinin cesedi, 200 metre arayla bir araçtan caddeye atıldı. Emre T. kafasından vurularak Karadeniz caddesi üzerine bırakılırken, Hakan A. adlı kişi de Silahtarağa Caddesi'ne bırakıldı.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE ÖLDÜ

Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Emre T. olay yerinde hayatını kaybederken Hakan A., ise kaldırıldığı Eyüp Devlet Hastanesi'nde can verdi.

KAÇAN ŞÜPHELİ KAZA YAPTI

Olay yerinde yapılan incelemede polis görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cesetleri caddeye atıldığı aracın Gaziosmanpaşa istikametine gittiğini belirleyerek, hemen harekete geçti. Yapılan takipte, polisten kaçan şüphelinin aracının İslambey caddesinde bir araca çarparak kaza yaptığını belirledi.

"ÖZEL GÜVENLİK" KIYAFETİ

Kaza sonrası aracı bırakan ve üzerinde "özel güvenlik" kıyafeti olduğu öğrenilen şüpheli yaya olarak kaçtı. Araçta yapılan incelemelerde arka koltuklarda kan izleri tespit edilirken, ele geçirilen 1 telsize el konuldu. Hasar alan araçlar çekici ile yoldan kaldırıldı.

GAZİOSMANPAŞA'DA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu şüpheli, Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken şüphelinin Ersin B. (27) adlı kişi olduğu öğrenildi.

İNFAZ EDİLEN 2 KİŞİNİN, ÖLDÜRÜLEN ERGENEKON SANIĞI İLE İRTİBATLI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Söz konusu öldürülen Hakan A. ve Emre T. isimli iki şahsın, İstanbul Esenyurt'ta aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Ergenekon Davası sanığı Fatih Derdiyok ile bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

ERGENEKON SANIĞI FATİH DERDİYOK KİM?

Esenyurt İnönü mahallesinde 8 Aralık 2014'te M.A. (27) isimli şüpheli, aralarında husumet bulunan ve Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Ergenekon Davası'nda yargılanan Fatih Derdiyok'u bilinmeyen bir nedenle Eyüp'te yaralamıştı. Olayın ardından M.K.A. (35) ve Derdiyok, şüpheli M.A. ve B.B. (31) ile karşılaşınca iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada Ergenekon sanığı Derdiyok hayatını kaybederken M.K.A. yaralanmıştı. Derdiyok'un zanlıları ise olay yerinden kaçmıştı.

Polisin başlattığı çalışma sonucu zanlılardan B.B. ve M.A. yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İstanbul\'da Çifte İnfaz! Başlarından Vurup Yola Attılar

Son Dakika Güncel İstanbul'da Çifte İnfaz! Başlarından Vurup Yola Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • türk: Zalimlere yaşasın cehennem koltuk uğruna kadın çocuk katl eden kafirlerin tank ve top lariylan kürt lere zulm eden Yarabbim bunlara alkış tutan ları perişan eyle 48 13 Yanıtla
  • akkoyun: Akp nin Türkiyesi normaldir 36 20 Yanıtla
  • rizeli : hükümet yani akpe sorumlu suç akpenin yönetemiyorsan bırak git 24 19 Yanıtla
  • 1100: saray ve akp sağolsun 8 28 Yanıtla
  • Habip : AKP , faili meçhul cinayet leri bir zamanlar kullandı. şimdi ise yine faili meçhul var... 17 16 Yanıtla
  • hasret çeker: Kürtlere değil teröristlere zulüm var zorunuza gitmesin lağım fareleri hendeklere gömülecekler gömülüyorda 23 7 Yanıtla
  • : iStanbul oldu kobani :))) 22 6 Yanıtla
  • ÇARŞI AMED: ALLAH BU ÜLKENIN SONUNU HAYIR ETSIN DURUM HİÇ İYİ DEGIL BU GİDİŞLE İÇ SAVAŞ VE EKONOMI KRIZ KAPIDA ÜLKEDE DEMOKRASI ÖZGÜRLÜK VE HUKUK BİTMİŞ KİMİN GÜCÜ KİME YETERSE 17 5 Yanıtla
  • elazigli: Sen git yönet yarım akıllı 9 8
  • ANTİ AKP: BUNDAN SONRASI İÇİN ÜLKE GENELİNDE ORMAN KANUNLARI REVAÇTA OLACAK HAL HAREKET GİDİŞAT AHVAL VE DURUM BU İSLİM ÜZERİNE OLMASI KATİYETLE MUHTEMEL OLMASI KESİNLİK KAZANACAKTIR... 4 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement