İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, arama çalışmasına destek veriyor.

24.08.2014 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumburgaz Kamiloba sahilinden bir hafta önce öğle vakti kiraladıkları deniz bisikletiyle açılan 5 kişiyi arama çalışmaları Yalova'da devam ediyor.

Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG) Yalova Şube Başkanı Sabri Karaçam, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalle gönüllüleri olarak arama çalışmalarına destek verdiklerini söyledi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) gönderdiği arama talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Karaçam, şöyle konuştu:

"Yalova Valiliği AFAD Müdürlüğünün bölgede belirlediği Koru Köy Yalova- Çınarcık sahil bölgesinde arama yaptık. AFAD Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı yapıldı. Sahil kesimlerinden yaya arama yapılamayacağı göz önüne alınarak, Yalova Armutlu arasında motorlarla arama yapılmasına karar verildi. Derneğimize Koru ve Çınarcık arasındaki bölgede arama talimatı verildi.

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'la görüşülerek motor temin edildi. Koru'dan başlayan sahil ve derinlemesine başlatılan aramalar, Yalova ve Çınarcık'a kadar devam etti. Aramalarda hiçbir bulguya rastlanmadı. Değişecek rüzgar yönlerine göre aramalara devam edeceğiz." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Denize Açılan 5 Kişiyi Arama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement