İstanbul'da Denize Açılan Gençleri Arama Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Denize Açılan Gençleri Arama Çalışmaları

Çalışmaların, AFAD koordinasyonunda Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul’da geniş bir alana yayıldığı bildirildi.

02.09.2014 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri arama çalışmalarının Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul'da geniş bir alana yayıldığı bildirildi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Şükrü Kahraman, Mikayıl Çelik, Yusuf Büyükizgi ve Doğan Demir'i arama çalışmalarının bugün itibariyle, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Çanakkale ve İstanbul'da AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, belediyeler ve itfaiye müdürlüklerine bağlı 248 personel, 4 gemi, 15 bot, 31 araç, 3 deniz aracı ve 1 jetski ile aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, arama kurtarma ekiplerinin, denizde kaybolan 5 gençten Serdar Demir'in cansız bedenine daha önce Marmara Adası yakınlarında ulaştığı hatırlatıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Denize Açılan Gençleri Arama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement