İstanbul'da Ebola Alarmı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Ebola Alarmı

İstanbul\'da Ebola Alarmı

İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali'nde fenalaşan Nijeryalı turist, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybedince İstanbul'da ikinci Ebola alarmı verildi.

17.10.2014 16:52  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali'nde fenalaşan Nijeryalı turist, kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti. Ebola şüphesi nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na kaldırlan cenaze, izole bir ortamda muhafaza altına alınırken, kan örnekleri yurtdışına gönderildi.

NİJERYALI TURİST ÖLDÜ

Dünyada korku salan ölümül Ebola virüsü korkusu, İstanbul'da bir kez daha paniğe neden oldu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin yolcu bekleme fenalaşan Nijeryalı Rabbizayyanu Hakse, acil servis ekipleri müdahale etti. Hakse, daha sonra Bakırköy Dr. Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Hac görevi için gittiği Suudi arabistan'dan İstanbul aktarmalı olarak ülkesine gitmek için uçağını beklerken fenalaşan Hakse, hastanede hayatını kaybetti.

Nijeryalı turistin kanında yüksek şeker çıktığı öğrenildi. Hastane ve Adli Tıp Kurumu teyakkuza geçti.

CENAZE KARANTİNAYA ALINDI

Ebola şüphesi göz önüne alınan Hakse'nin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cenaze burada izole edilen özel bölümde karantina altına alındı. Kurum personeli, ebola virüsüne karşı uyarıldı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de bir dizi önlemler alındı. Hakse'nin alınan kan örnekleri sağlık Bakanlığı'na gönderildi. Bakanlık da test için yurtdışına yolladı.

HASTANE KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi, ebola virüsü taşıyan bir hasta sebebiyle karantinaya alınmıştı. Acil servisi tamamen boşaltılan hastaneye hasta kabul edilmemiş, hastaneye gelen vatandaşlar başka hastanelere yönlendirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Ebola Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mert: THY Genel Müdürüne haber verin gidip bir baksın. . Nasılsa tehlikeli değil. . 4 0 Yanıtla
  • gÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?¼zellll: Kaçmak yokkk allah vergisini 2 1 Yanıtla
  • cnk: lol yazan bilge insan sadece şunu belli ediyor bilinçaltı ya da üstbilinç olarak kendisinin komik olmadığını biliyor o yüzden aralara gülme efekti atarsam komikmiş eğlenceliymiş gibi gözükür diyor zaten kendisinde gözüken birzeka yok (idiot değil ama vasatın altında) fikir yok mizah yok ne yapsın o da süsleyeyim falan diye bunu yapıyor çünkü süslemede bilmiyor sadece lol sempatik kurtarırım diyor vs. vs. bence fazla kaale alınmaması lazım büyük ihtimalle de yaşı 18 in altındadır 1 1 Yanıtla
  • ASİL TÜRK: SİLAHA BOMBAYA GEREK YOK 10 TANE EBOLA LIYI GÖNDERCEN PKK YA PKK NAKAVT 0 0 Yanıtla

Advertisement