İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Çekmeköy'ün bazı mahallerine 17 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

15.05.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Çekmeköy'ün bazı mahallerine 17 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 17 Mayıs Cumartesi günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

"Beykoz'da Rüzgarlıbahçe Mahallesi, KGK İş Merkezi, Sur Yapı İş Merkezi, Ekinciler Caddesi, İGDAŞ, Sur Yapı, Kavacık Mahallesi, Demirtaş İnşaat, Renault Plaza, Kavacık Orman İşletme Müdürlüğü Lojmanları, Zerzavatçı köyü, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Beykoz Caddesi Hacı Salih ve Toygar sokaklar, Şehit Aziz Caddesi civarı.

Ümraniye'de Elmalıkent Mahallesi, Mandıra ve Atatürk caddeleri, Demiral ve Elmalıkent siteleri, Eşref Bitlis Caddesi, Şerifali ve Bıçakçı siteleri, Engin Can Sokak, Bisan, Yıldız ve Şaşmaz siteleri, Çavuşbaşı Caddesi, Koç, Papatya, Menekşe, Ayazma, Bağ, Gençfidan, Fidan ve Kartal sokaklar, Atatürk Mahallesi, Ekşioğlu Derya ve Yeni Atılım siteleri, Sümbül Sokak, İnkılap Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Kırlangıç, Bahçıvanlar, Can, Ümran, Sultan, Bıldırcın, Ayfer, Şimşek, Tuna sokaklar, Alemdağ Caddesi, İspark Havuz, Ümraniye Belediye Hizmet Binası, Ergenekon, Aydede ve Serçe sokaklar, Yukarı Dudullu Mahallesi, Bostancıyolu, Tezgüller Makine, Üniver, Oska, Başer Sokak, Aksu İnşaat, Forsa Plastik, Necip Fazıl Bulvarı, Tepehome, Mevdudi Sokak, Arma Elektronik, Altay, Hünkar, Eser sokaklar, Bof Mimarlık, Alcom, İnterpet, Tavukçuyolu sağ taraf, Tandoğanay Sitesi, Açıkyüz, Yunus, Şenol, Peyami, Hattat sokaklar, Acısu Caddesi sol taraf, Selçuk Ecza, 50. Yıl İlköğretim Okulu, Uğur Sokak, Özgürlük Caddesi, Ekin Sanayi Sitesi, Barboros Caddesi, Hattat Sokak, Konyalım Et Lokantası, Camtaş, Eylül Mobilya, Sofra Gıda, Garden Lift, Türker Caddesi, Şehit Sokak, Hakan Metal, Argema Basın, Dumanlar Elektrik, Ark Yapı, Tozenler İplik, Isıl Mobilya, Kutup Sokak, Nizam Plastik, Şerifali Hattat Sokak, Diyar Tatlı ve Modeks civarı.

Üsküdar'da Koşuyolu Mahallesi, Tophanelioğlu Caddesi, Petek Sitesi, Hava Lojmanları, Pınar Sitesi, Huzurevi, Koşuyolu Caddesi, Murat siteleri, Acıbadem Mahallesi, Yeşiloba, Baş Öğretmen ve Yaprak sokaklar, Acıbadem Caddesi, Telekom İlköğretim Okulu, Kuzguncuk Mahallesi, Gümüşyolu Caddesi, İcadiye Mahallesi, Kurt Çelebi ve Ayarcıbaşı sokaklar, AK Parti İlçe Teşkilatı, Çamlıca Caddesi, Temaşa Sokak, Altunizade Mahallesi, Haluk ve Türksoy sokaklar.

Ataşehir'de Yeni Çamlıca Mahallesi, İmar İskan Blokları, Kayışdağı Mahallesi, Şenol ve  Baysal sokaklar, Atatürk Mahallesi, Ahmet Yesevi ve Girne caddeleri.

Kartal'da Cumhuriyet Mahallesi, Kartal Caddesi, Naz, Murat, Konut ve Nal sokaklar, Teknik Çelik Fabrikası, Kotan Mermer Atölyesi, Ersaç Fabrikası, Tüllü Gammi Fabrikası, Hedef Ticaret, Güven Sac Sanayi, Formak Forklift Pazarlama, Okarsan Fabrikası, İrşat İnşaat, Çağdaş Blokları, Plastimak Fabrikası, Seger Orman Ürünleri, Kral Marangoz,Teksan Kollektif, Mekanik İş Atölyesi, Çavuşoğlu Blokları, Arılı Fabrikası, İzotek Fabrikası, Gazioğlu Alüminyum Fabrikası, Kardeşler Kalıp, Seta Makine, İnciser Fabrikası, Yener Asansör ve Çakıray Cam.

Maltepe'de Yalı Mahallesi, Piri Reis Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Çayırlar mevkisi, Ziya Gökalp Caddesi ve Şimşek sokak civarı.

Şile'de Göçe Köyü, Ağva Toki, Hacımustafa ve Haliloğlu köyü.

Tuzla'da Evliya Çelebi Mahallesi, Hayat, Bostan, Doğuş, Kumru ve Sıla sokaklar, Yayla Mahallesi, Kafkale Spor Kopmpleksi, Anadolu 91 ve Tolgahan siteleri, Orhanlı Orta Mahalle Atayolu Caddesi, Boya Vernikçiler Sitesi ve Ortim Sanayi Sitesi civarı."

Sultanbeyli'de aynı gün 09.00-13.30 saatlerinde Mecidiye Mahallesi, Pendik Caddesi, Demokrasi Caddesi, TCK Aydınlatma Trafosu, Ordu Caddesi ve Park civarı ile 09.00-17.00 saatlerinde Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı ve Aktaş, Doğa ve Asalet sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Çekmeköy'de aynı gün 17.00-19.00 saatlerinde Has Taş, Selim Usta, Çamlıca Fidanlığı ve DSİ Ömerli Barajı'na elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement