İstanbul'un 12 İlçesinde Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un 12 İlçesinde Elektrik Kesintisi

İstanbul\'un 12 İlçesinde Elektrik Kesintisi

İstanbul'un 12 ilçesinde 26 Mayıs'ta 4 saatliğine elektrik verilemeyecek.

24.05.2014 10:11  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Çekmeköy, Maltepe, Şile, Tuzla, Beykoz ve Pendik'in bazı mahallelerine 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre 26 Mayıs Pazartesi günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

ÜSKÜDAR

Üsküdar'da Küçüksu Mahallesi, Karmen, Eston ve Ofis Kent sitelerine, Aktaş Boğaziçi evleri, İçkale villaları, İSKİ Arıtma Tesisleri, İcadiye Mahallesi, Sofracı, Türkan Hatun, Sübyeci, Müneccimbaşı, Çifte Çınar sokaklar, Cumhuriyet Caddesi, Hamursuz Sokak, Kuzguncuk Mahallesi,  Ekinci, Eskitepe, Asker, Mehmetçik sokaklar, Kuzguncuk İcadiye Caddesi, Dağ Hamamı, Çekirdek, Tenekeci Musa, Bozacı ve Simitçi Tahir sokaklar.

ÜMRANİYE

Ümraniye'de  Atakent Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Metro şantiyesi, Karadeniz, Tonguç ve Bayrak sokaklar, Reşitpaşa ve Türkler caddeleri, Emek Sitesi, Çağdaş Bloklar, Üstündağ Sokak, Seçkinler Sitesi,  BoluPiyade, Hacı Rüstemoğlu, Anadolu, Paidar sokaklar, Taban Sitesi,  19 Mayıs ve Atakan caddeleri, Gül ve Sim siteleri, Paker, Burçak, Çam, Abdulhamit, Kuşkonmaz, Çalıkuşu, Coşkun, Duru,  Kazımkarabekir sokaklar, Akyol, Orkide, Köykent Bahar ve Huzur siteleri,  Çankaya Blokları,  Saray Mahallesi, Alemdağ Caddesi ve Netaş.

ATAŞEHİR

Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi, Uslu, İstanbul,  Nasır ve Akyazılı caddeleri.

KADIKÖY

Kadıköy'de Kozyatağı Mahallesi,  Taç, Şakacı, Kadıpaşa ve Şahin sokaklar, Cemil Topuzlu Caddesi, Dr. Kazım Lakay, Yoğurtçubaşı, Mehmet Şengün,  18 Mart, Mahur, Cephanelik sokaklar, Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesi, Iğrıp, Kuşluk, Tunaman, Haluk Tezonar sokaklar.

SULTANBEYLİ

Sultanbeyli'de Gazi Mahallesi,  Türk Telekom Anadolu Lisesi, Selçukhan,  Paşaköy ve Karadeniz caddeleri, Okul civarı, Sinan Mahallesi, Sümer Plastik ve civarı.

KARTAL

Kartal'da Yakacık Çarşı Mahallesi, Soğanlık, Kartal, Ayazma,  Samandıra caddeleri, Topçeşme,  Bahçelievler, Altdere, Suyabatmaz, Koru, Pazar, Hamam, Vezirçeşme, Hasan Efendi, Değerli, Hacı Kahya, Harmanlık, Lale, Seher ve Begonya sokaklar, Özlem Yapı Kooperatifi, Panorama Evleri, Kayalar Sitesi,  Hasan Paşa İlköğretim Okulu, Onur İş Merkezi ve Yakacık Merkez Camisi, aynı gün 14.00-16.00 saatleri arasında Çavuşoğlu Mahallesi, Merdivenli Sokak, Atatürk Bulvarı, Eski Yakacık Caddesi, Öz Söğüt, Paşa, Misafir, Şahinler, Eğitim sokaklar, Özel Caddesi, Kültür Caddesi, Şehit Yasin Ölmez ve Nalan sokaklar, Meşeli Ayazma ve Ankara caddeleri civarı.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy'de Merkez Mahallesi, Şile Yolu Daihatsu, Çekmeköy Belediyesi Hizmet Binası, Armoni Sitesi, Ant Yapı Sitesi,  Opel Gedizler,  Mimar Sinan Caddesi, Asuroğlu, Kuşcu, Nartanesi sokaklar,  Erenler Caddesi, Murat ve Doğancılar sokaklar,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Korukent Sitesi, Mimar Sinan Mahallesi, Ekşioğlu Beşyıldız Sitesi, Bosna Caddesi sol taraf, Vural Sitesi, Birleşim İş Merkezi,  Serhat, Özge,  Malazgirt sokaklar.

MALTEPE

Maltepe'de Feyzullah Caddesi, İnönü Caddesi, Tan,  Alaçam, Bıçakçıçeşme, Buğra, Figen sokaklar, Kooperatif Caddesi,  Ergenekon, Açelya, Nergiz,  Sülün, Cevahir, Şahin sokaklar ve civarı.

ŞİLE

Şile'de Hacılı, Evrenli, Karabeyli, Karabeyli köyleri ve Manşar Mahallesi.

TUZLA

Tuzla'da Evliya Çelebi Mahallesi, Evim Kent Sitesi, Nurperi ve Yudum sokaklar, Enkalite sitesi, Akşemsettin ve Ahmet Yesevi sokaklar, Çesan Sitesi, Hızır Reis Caddesi ve Bağlı sokaklar, Yayla Mahallesi, Akide,  Subaşı, Bilen, Şirin, Esinti ve Ozan sokaklar.

BEYKOZ

Beykoz'da Riva Köyü Riva Çocuk Kasabası, Şehit Cemil Çakır Caddesi, Çiftlik Caddesi Mandıra yolu, Yavuz, Atatürk ve Anadolu caddeleri.

PENDİK

Pendik'te Ertuğrul Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi, Atıf Efendi Caddesi, Kale, Pazar, Kevser,  Ilgaz, Ensar, Madeni,   Battal Gazi, Mektep,  Şiran, Nehir, Kültür, Korasan ve Çakmak sokakları,  Selçuklu Caddesi ve Medrese, Erdem, Atıf Efendi, Kiraz, Kamil sokaklar, Sülüntepe Mahallesi,  Karaman, Sembol,  Ünye ve Manavgat sokaklar.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'un 12 İlçesinde Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement