İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçenin bazı bölgeleri 7 Haziran'da elektrik alamayacak.

05.06.2014 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçenin bazı bölgeleri 7 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre 7 Haziran Cumartesi günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Engin Sokak, Kayışdağı Yolu Caddesi, Öksüzdere Sokak,  Kayışdağı Orpet Petrol, Küçükbakkalköy Mahallesi ve Sevim Sokak, Barbaros Mahallesi, Ağaoğlu My World, Fenerbahçe Spor Kulubü, Hukukçular Sitesi, Türk Telekom, Ağaoğlu İş Merkezi,  Teknik Yapı, Kent Plus Anafen Koleji  ve Bezirgan, Menekşe ve  Mimoza  sokaklar.

Kadıköy'de Suadiye Mahallesi, Kaptan Arif,  Cami,  Halimağa sokaklar, Erenköy Mahallesi, Kazım Karabekir, Hayri Eğmezoğlu ve Mehmet Ertemalp sokaklar.

Pendik'te Kaynarca Mahallesi, Ankara Caddesi, Kaynarca Sahil Çadırlar mevkii ve Marmara Otel, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı TB-1 TB-2 bloklar, Sahil Bulvarı, Ateşoğulları C7, C8, C9, C10, C11 bloklar, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın kreşi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teshin Merkezi,  Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Lumbar Ağzı C11 bloklara, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sahil Bulvarı, İstasyon yanı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ateşoğulları C1, C2, C3, C4, C5 ve C6 bloklara, Kaynarca SSK Dispanseri,  Deniz Caddesi, 1. Sazlı Sokak, Kurt Apt, Karamuk Sokak, Tezel İnşaat, SSK Hastanesi önü 3. Mecra Reklam, Aydınlıyolu Caddesi, Benzinlik, Türkiye Metal-İş, Aydınlı Yolu Caddesi Tuzla'ya doğru, Kader, Kıbrıs, Volkan ve Gürsu sokaklar, Kurtköy Mahallesi, Ceviz ve Gül sokaklar, Eski Ankara Caddesi'nin bır kısmına, İmza,  Başkan, İklim, Azade, Hisarcık, Orhan, Heves, Yasin ve Trabzon sokaklar, Nur Saray Sitesi, Bulutlar Yapı, Kurtköy Ticaret Lisesi, Büyük Dere, Eski Dostlar sokaklar, Orhanlı Yolu Caddesi, Sanayi Mahallesi, Çetin, Rahmetli, Sultan Selim, Mutlu sokaklar, Bayramdar Alüminyum, İzoteknik, Özden Et, Sardoğan ve Neşe Plastik Fabrikası.

Maltepe'de Aydınevler Siteler Yolu, 60'lılar ve Albatros siteleri, Küçükyalı Evleri, Kırkpınar, İnceyol, Özipek, Boncuk ve Poyraz sokaklar civarı, aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Tugayyolu Caddesi, Kır, Kar, Nedret sokaklar, İller Bankası, Evsan, Özderici inşaat ve civarı.

Sultanbeyli'de Mimar Sinan Mahallesi, Barajyolu Yapı Merkezi Fabrikası, Fevzi Çakmak Caddesi, Okul civarı, Barajyolu Caddesi civarı ve Hepsi Burada.com binası, Sultanbeyli Genel Lisesi, Ok Plastik Fabrikası, 09.00-13.00 saatleri arasında Turgut Reis Mahallesi, Aker, Hüsrev, Ihlamur, Çağrı, Erdek, Kalkavan ve Sıhhiye sokaklar.

Şile'de Yeşilvadi Jandarma ve çevresi, Yeşilvadi köy çıkışı, Kızılcaköy köy girişi, Kızılcaköy ve çıkışı, Meşrutiyet Köyü, Üç Konaklar sitesi ve civarı, Meşrutiyet Köy içi.

Üsküdar'da Acıbadem Mahallesi,Türk Telekom, Acıbadem Posta İşleme Merkezi ve Sağlık Ocağı,  Acıbadem GATA, Erdem ve Bayır sokak civarı.

Tuzla'da Postahane Mahallesi, Piri Reis Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi, Manastır Yolu Caddesi, Karanfil, Sadık, Lale, Minare, Sümer, Edanur, Meriç, Hakyol, Erman Aydıner, Mert, Sarp, Özcan ve Yusuf sokaklar.

Çekmeköy'de Kasaba evlerinin tamamı ve Alev okulları.

Kartal'da 09.00-18.00 saatleri arasında Orhangazi Caddesi, Adım sokak ve civarı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.


Advertisement