İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 11 ilçenin bazı bölgelerine 16 Haziran'da 4.5 saatliğine elektrik verilemeyecek.

14.06.2014 09:45  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), Anadolu yakasında bazı ilçelerde 16 Haziran 2014 tarihinde Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında belirli sürelerde elektrik verilemeyeceğini duyurdu. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre 16 Haziran Pazartesi günü elektrik alamayacak yerler ve saatleri şöyle:

BEYKOZ

Beykoz'da, 09.00-13.30 saatleri arasında, Beykoz'da Cumhuriyet Köyü tamamı, Arce plastik, İçtaş Otoyol şantiyesi, Canmar, İSKİ Su Arıtma, Kozanoğlu Çiftliği, Galip Öztürk Lisesi, Acar Tesisi, Metro evleri, Limak İnşaat, Acıbadem tesisleri, Kazan Çiftliği Hakan Ataman, Kuşhan Klinik, Hürriyet villaları, Korkmaz Yiğit, Polenezköy Sarıpark villaları, Country Club, Burak İnşaat, Polonezköy Çarşı civarı, Baklacı Mahallesi, Fatih Caddesi, Belediye Kültürevi, Türker İnanoğlu İÖO, Yahya Kemal, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Marmara caddeleri ve baraja doğru, Ahmet Halim Caddesi, Birlik sokak, Osmangazi Caddesi civarı, Villa sitesine doğru, Pelit, Doğu, Yeşim sokaklar, Gençlik Caddesi ve Gencallar civarı, 09.00-19.00 saatleri arasında Anadolufeneri Mahallesi, Halayıkdere mevkii, Fener Caddesi ve Tütüncüler sokaklar.

TUZLA

Tuzla'da 09.00-13.30 saatleri arasında Cami Mahallesi, Ahmet Kılıç Bulvarı, Atatürk, Cumhuriyet, Barbaros Hayrettin, Tahaffuzhane ve Yalıboyu caddeleri, Didem, Gölboyu, Gonca sokaklar, Kadem Sitesi, İSKİ Arıtma, Tepeören Mahallesi, Kassa, İsfalt, Taner Apak, Kar Mantar, Minkat, Tutkal fabrikası, Kırklar Vadisi, K. Kahraman, Arap Çiftliği, Onur Makina, Kılıçlar, Alkan, F.Saraç, Turkcell, F.Çakmak ve Göçbeyli Köyü.

KADIKÖY

Kadıköy'de 09.00-13.30 saatleri arasında Söğütlüçeşme, Taş Köprü, Elmalı Çeşme, Mahmut Baba caddeleri, Nuh Bey, Hayrullah Efendi, Süleyman Bey, Beyciğim, Ali Kalfa, Dispanser, Derici Zeynel ve İrfan sokaklar, Kurbağalıdere Caddesi, Çam Fıstığı, Hacı Necip Usta, Nazif Bey, Şair Sururi, Faik Bey, Uhuvet, Borulu Maslak, Berber Başı, Kuyulu, Yeni Duygu, Çardak, Tel Kafes, Nahit Bey, Gazhane, İkbaliye sokaklarına, Acıbadem Caddesi, Muhtar Bey, Pomak, Tur, Rasimpaşa, Yeni Mütevelli, Bal, Subek, Kavaklı, Umut ve Mustafa Bey, Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp ve Yazanlar sokaklara, Bağdat Caddesi, Kuzu, Tonuzlu sokaklar, Erenköy Mahallesi ve Şerafettin Sokak.

KARTAL

Kartal'da 09.00-13.30 saatleri arasında Soğanlık Gülay, Cengiz Topel, Zübeyde Hanım sokaklar, Atatürk, Barbaros Hayrettin Paşa ve Atatürk caddeleri, İski Su Pompası ve civarı, Şile'de Kumbaba Kartopu, Kumbaba Erecendere, Kocakoru caddeleri ve civarı, Kumbaba Türkmen sitesi ve civarı, Kumbaba Mahallesi, Karadeniz Sitesi Ayvalık Caddesi ve civarı, Kumbaba Caddesi Uçan Beyaz Martı sitesi ve civarı.

PENDİK

Pendik'te aynı saatlerde Yenişehir Mahallesi, Çadır Sokak, Mutlu Alemdar Sitesi, Atlantis Hoby Evleri, Reyhan Caddesi, Avras yapı, Park Evleri, Renktaş Sitesi, Ekşioğlu Akasya Evleri Orkide Sokak, Ulucami, Alibey Konakları, Bent Yapı, Melet Sitesi, Hakmar, Kavi çalışanları, Suadiye villaları, Beyaz Evler, Eşref Bitlis Bulvarı, Hak-iş blokları civarı, Dumlupınar Mahallesi, Orhangazi İlköğretim Okulu, Serin, Çamlık, Okul sokaklar, Askent ve Erkent siteleri, Çanakkale Sokak, Askent Yıldız Sitesi, Edassa Fabrikası, Deniz Yıldızı Sitesi, Derin Sokak, Ankara Cadddesi, Alkanlar Lazer, Hukukçular Caddesi, Başı, Bayburt, Çanakkale, Derin ve Derya sokaklar, Velibaba Mahallesi, Fatih Caddesi ve Yonca Plastik Fabrikası, Yakacık Caddesi, Mezarlık Yanı, Okul, Cami, Mine sokaklar, Cam Evleri, Massan Makine, Dolayoba Caddesi, Çınar Sokak, Akel, Sanpar ve Obe Ticaret.

ATAŞEHİR

Ataşehir'de 09.00-13.30 saatleri arasında İçerenköy Mahallesi, İSKİ Üsküdar Yolu Caddesi ve civarı, 13.00-17.00 saatleri arasında Küçük Bakkalköy Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Mavi Su evleri.

ÜSKÜDAR

Üsküdar'da 09.00-13.00'te Altunizade Mahallesi, Capitol AVM.

SANCAKTEPE

Sancaktepe'de 09.00-13.30'da Merve Mahallesi, Said Caddesi, cami yanı, Osmangazi, Atatürk Caddesi, Zefer Makine ve Sekmen Bilgisayar, 13.00-14.00'te Osmangazi Mahallesi, Sevil, Polat, Bakkaloğlu, Tirebolu caddeleri, Orkun, Sinop, Enes, Kurtuluş ve Saliha sokaklar.

SULTANBEYLİ

Sultanbeyli'de 09.00-13.30'da Battalgazi Mahallesi, Sıddık, Saraç, Orhaniye, Dar, Özşahin, Hamiyetli, Tophane ve Salkım sokaklar,14.00-16.00 saatleri arasında Turgut Reis Mahallesi, Malazgirt Caddesi, Yaz Yurdu, Merter, Bahar, Yaman sokaklar, Bağlık Caddesi'nin bir kısmı, Kaplan ve İtimat sokaklar civarı.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy'de 15.00-18.00'de Soğukpınar Mahallesi, Canan, Çalıkuşu, Bahar, Çetin, Salon ve Cemre sokaklar.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sivridil: Yinemi secim var! 3 0 Yanıtla 1453 kartalları: Mama var istermisin 0 0
  • Tesla, Yeni Ev Enerji Depolama Sistemi Powerwall 3'ü Tanıtacak
    19:09 Tesla, Yeni Ev Enerji Depolama Sistemi Powerwall 3'ü Tanıtacak

    Tesla'nın yeni ev enerji depolama sistemi Powerwall 3, önemli yeniliklerle birlikte geliyor. 11,5 KW gücünde sürekli bir güç çıkışına sahip olan cihaz, önceki modellere göre %130 daha fazla enerji sağlıyor. Ayrıca güneş panelleriyle tam entegre çalışabiliyor. Powerwall 3'ün fiyatı 9300 dolar olarak belirlenirken, invertersiz modelin daha uygun fiyatlı olacağı söyleniyor. Yeni nesil lityum demir fosfat pillere sahip olan cihaz, uzun bir kullanım ömrü sunuyor.

  • 2024'te Türkiye'deki İç Anadolu Bölgesi'nde Kuraklık Tehlikesi
    19:04 2024'te Türkiye'deki İç Anadolu Bölgesi'nde Kuraklık Tehlikesi

    Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Burhan Çelikoğlu, Eskişehir'de yaşanan kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, 2024 senesinin Türkiye'deki İç Anadolu Bölgesi'ndeki üreticiler için çok sıkıntılı olacağını belirtti. Çelikoğlu, yetersiz yağışlar nedeniyle üreticilerin tedirgin olduğunu ve bu durumun tüketiciye de fiyat anlamında sıkıntı yaratacağını ifade etti.

  • Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Borcu 17 Milyar TL
    18:57 Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Borcu 17 Milyar TL

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, göreve başladığı ilk gün maaş ödemesinde zorlandıklarını ve kredi çekerek maaş ödemesi yaptıklarını açıkladı. Belediyenin toplam borcu ise 17 milyar 80 milyon 45 bin 700 TL olarak belirlendi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapmayı Planlıyor
    18:55 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapmayı Planlıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi, değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe komisyonu ile Esnaf Komisyonuna sevk edildi.

  • Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor
    18:24 Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi, emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için imza kampanyası başlattı. En düşük emekli maaşının 35 bin lira olmasını ve yoksulluk sınırına çıkarılmasını talep eden sendika, imzaları TBMM'ye gönderecek.

  • Van Valisi Ozan Balcı, OSB'deki Tekstil Fabrikalarını İnceledi
    18:08 Van Valisi Ozan Balcı, OSB'deki Tekstil Fabrikalarını İnceledi

    Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı devam eden tekstil fabrikalarının inşaatında incelemelerde bulundu. Balcı, fabrikalar hakkında bilgi alarak istihdam konusunda önemli adımlar atıldığını ve hedeflerinin tekstilde 50 bin istihdam sağlamak olduğunu belirtti.

  • Beyşehir'deki Gıda İşletmeleri Denetlendi
    18:01 Beyşehir'deki Gıda İşletmeleri Denetlendi

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler denetime tabi tutuldu. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı gıda kontrol görevlileri, hijyen ve ürün saklama şartlarının kontrol edildiği denetimlerini sürdürdü. Vatandaşlar, herhangi bir problemle karşılaştıklarında Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait 174 Alo Gıda hattını arayabilirler.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz
    17:54 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç: YSK'ya olan güvenimizi yitirmek istemiyoruz

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, YSK'ya olan güvenin korunması ve muhafaza edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yeni anayasa tartışmalarına da açık olduklarını belirtti.

  • Yiyecek ve İçecek Satılan Yerlerde KDV Oranı Artacak
    17:46 Yiyecek ve İçecek Satılan Yerlerde KDV Oranı Artacak

    Gelir İdaresi Başkanlığı, Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğin taslağını yayınladı. Buna göre; yiyecek ve içecek satılan yerlerde yüzde 8 olan KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV oranı da yüzde 20'ye çıkartılacak.

  • Bakanlık tebliğ yayınladı! Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam
    17:41 Bakanlık tebliğ yayınladı! Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam

    Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, lokanta ve kafelerde vergi artışına ilişkin bir tebliğ yayınladı. Tebliğe göre kahvehane, kafeterya, pastane, hazır yemek şirketleri dahil lokantalarda KDV yüzde 8'den yüzde 10'a, alkollü içecekler için uygulanan yüzde 18 KDV ise yüzde 20'ye çıkıyor.

  • Sinop'ta IPARD III Hibe Destek Programı Bilgilendirme Semineri Düzenlendi
    17:39 Sinop'ta IPARD III Hibe Destek Programı Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen IPARD III Hibe Destek Programı bilgilendirme seminerinde, çiftçilere gelir sağlamak amacıyla desteklerin verildiği belirtildi. Kaymakam Enver Yılmaz, destek alabilmek için koşullara uygun olmanın ve projelerde hassasiyet göstermenin önemine vurgu yaptı. Seminerde ayrıca TKDK iletişim uzmanı Gülay Kural, çeşitli sektörlerde desteklenen konular hakkında bilgi verdi.

  • Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı
    17:33 Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı

    Yalova'da gerçekleştirilen Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yürüyüş, tören ve konuşmaların yapıldığı etkinlikte, Yalova'nın turizm potansiyeli ve eksiklikleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.


Advertisement