İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 8 ilçede bazı bölgelere 19 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

17.06.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Anadolu yakasında 8 ilçede bazı bölgelere 19 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 19 Haziran Perşembe günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Şile'de Kumbaba Mahallesi, Ahmetli, Kızılca, Sapmazlı, Sahil, Karaca, Üvezli, Oruçoğlu, Ulupelit, Meşrutiyet ve Erenler köyleri (Ova Dağıtım Merkezi), İmranlı, Karaca, Bozgaca, Şuayipli, Kurfallı, Akçekese, Çayırbaşı, Kabakoz köyleri, Sofular Mahallesi (İmrenli Dağıtım Merkezi) ve Darlık köyü.

Sancaktepe'de Osmangazi Mahallesi, Paşaköy yolu, Paşakent konutları, İmam Hatip Lisesi ve Samandıra Hacı Bayram caddesi.

Kadıköy'de Erenköy Mahallesi, Etem Efendi Caddesi, General Necmi Ökten, Hamam, Nurettin Ali, Berkol ve Kantarcı Rıza sokaklar, Mustafa Mazhar Bey Caddesi, Boztepe, Saldıray, Yıldıray, Çamtepe, Ozan, Çıkmaz sokaklar ve Özgürlük Parkı.

Pendik'te Yeni Şehir Mahallesi Dedepaşa Caddesi, Ekolkent, Mono Mimarlık, Horon Sitesi, Site Sokak, Güzel Belde, Ekşioğlu Berrak Sitesi, Miracle Otel, Reyhan Caddesi, Modern Birkent, Cam evler ve Mön İnşaat, Güllübağlar Mahallesi, Sanayi Caddesi, İdil Reklam, Veli Baba Mahallesi, Dolayoba Sanayi Sitesi, Full Cam, Ankara Caddesi, Narin Sokak, Aytemiz Petrol, Polimit AŞ, Yayalar Mahallesi, Vatan ve Yayalar caddeleri, Seyyar, İniş, Çam Ağacı, Şentürk sokaklar, Canavar Tekstil, Deniz Sitesi, AKS Anahtar, Silan Teneke ve Türk Telekom binası.

Kartal'da Çavuşoğlu Mahallesi, Çapuroğlu Fabrikası, Namık Kemal, Sanayi, Selviyolu caddeleri, Selviyolu Sokak ve civarı.

Beykoz'da Yavuz Selim Mahallesi, Edebali Caddesi civarı, Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Karanlık Dere'ye doğru, Bıldırcın Sokak, Akdeniz Caddesi, Meyve, Arkadaş, Süphan sokaklar, Baklacı Mahallesi, Bozo Sokak civarı, itfaiye, sağlık ocağına doğru, Çavuşbaşı Merkez ve civarı, Karanlıkdere'ye doğru, PTT arkası, BİM'e doğru, Orhangazi Caddesi ve civarı, Çamlığa doğru, Necip Fazıl ve  Anafartalar caddeleri, ormana doğru, Kestanelik Caddesi ve civarı, Beykoz Askeriye Liman Hizmetleri, Hz. Yüşa Tepesi ve dükkanlar, Kavak yolu üzeri Cephanelik Komutanlığı, Kavak Poyraz Sapağı Askeriye, 3. köprü şantiyesi Poyrazköy ayağı.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Dumankaya Lobi, Katan Metal, Rabia, Egemen Sokak, TOKİ Aydınlı 2. Etap, Dumankaya.

Ataşehir'de Ferhatpaşa Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve civarı.

Tuzla'da aynı gün 12.00-13.00 saatlerinde Orhanlı Mahallesi, Derviş Caddesi, Laksan, Cerrahoğlu, Beton Asfalt fabrikası, Alka Pazar'da elektrik kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement