İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 7 ilçenin bazı bölgeleri 1 Temmuz'da elektrik alamayacak.

29.06.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Anadolu yakasında 7 ilçenin bazı bölgeleri 1 Temmuz'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 1 Temmuz Salı günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Kadıköy'de Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi, Ayşe Çavuş Sokak, Zara Giyim, YKM, Boyner, Ülkü ve Hamiyet Yüceses sokaklar, Devlet Demir Yolları Haydarpaşa Liman Gar içi, Halit Ağa ve Karakolhane caddeleri, Ayrılık Çeşmesi, Ali Kalfa, Elmalı Çeşme, Celal Muhtar, Yeşil Ay, Yurttaş, Uzun Hafız, Dua Tepe, Kırkahvesi ve İskele sokaklar.

Kartal'da Karlıktepe Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Kartal Hükümet Konağı, Soğanlık Caddesi, Fahri Korutürk Caddesi, Hasan Doğan Kültür Merkezi, Atatürk Caddesi, Çeşme Caddesi ve civarı.

Pendik'te Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi, Hak-İş Blokları, Doğu Karadeniz Sitesi, Cumhuriyet Bulvarı, Mutlu Türk Evleri, Gökçeren, Mia Park ve Önder Kent, Esenler Mahallesi Yayalar ve Girne caddeleri, Sakarya, Rahmet, Gökhan, Kale, Çiçekdağ, Kement, Şirin, Orhangazi, Poyraz, Düzevler, Berat, Mercan, Çiftlik, Bulut, Sancak, Yelken, Kamber, Dumanlı, Taşyol, Çayır, Paşalar, İnci, Zambak, Lale, Namık, Korur, Melek, Meriç, Petek sokaklar ve Zümrüt Sitesi ile Uslu Sitesi.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Esenlik Caddesi, Galata, Beyazıt Sokak, Kuyaş Tavuk Çiftliği, Bingöl, Gizem, Paşaköy,Fidan, Akçay, Eser, Menekşe, Ercan ve Saygın sokaklar.

Beykoz'da Süreyya İlmen Mahallesi, Hayri Boran Deri Kundura civarı, DSİ Mobil ve Liman Hizmetleri yanı ve Askeriye.

Çekmeköy'de Alemdağ Mahallesi, Askeri Kışla, Alemdağ Merkez, İlim Caddesi, Alemdağ İlköğretim Okulu civarı.

Sultanbeyli'de aynı gün 09.00-16.00 saatlerinde Turgut Reis Mahallesi, Anadolu Caddesi, Esmer, Mektep, Sevap sokaklar, Osmangazi Caddesi, (59 numara sonrası) Sönmez, Yasin, Usta ve Akgün sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Kadıköy'de ise 10.00-16.00 saatlerinde Yumurtacı Abdi Bey Caddesi, Uçar, Özgür, Hakkı Uzar, Barış, Can, Karadağ sokaklar ve Yavuz Sokak civarı ile 09.00-17.00 saatlerinde Merdivenköy Mahallesi, Hızırbey ve Dr.Erkin caddeleri, Karaman ve Yalvaç sokaklar civarı elektrik alamayacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement