İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakasında 4 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

15.07.2014 09:42  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre yarın 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

Pendik'te Güzelyalı Mahallesi, Liman Caddesi, Sahil Bulvarı, Perçem Sokak ve Neomarin AVM, Çam Çeşme Mahallesi, Aydınlı, Barbaros ve Cemal Gürsel caddeleri, Örnek, Huzur, Aliş, Şirin, Dere, Fatih, Hanedan, Karadeniz, Papatya, Süphan, Taşkın, Elçi, Coşkun, Gül, Selvi, Tuna, Kardeş, Karakol sokaklar, Divan Otel ve hükümet binası.

Beykoz'da Beykoz Merkez ve Şahinkaya mahalleleri, Meslek Lisesi, İETT Garajı, Türk Alman Üniversitesi, Beyköy Evleri ve Beykoz Meydan.

Kartal'da Cevizli Çınar ve Saraylar caddeleri, Pazar Sokak, Bankalar Caddesi, Edirne Sokak, Selanik ve Hacılar caddeleri, Siverek, Konya sokaklar, Mustafa Kemal Caddesi, Cevizli Mahallesi, Okul Sokak, Cevizli İlköğretim Okulu ve civarı.

Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi, Okul, Reis Makine, Arkas Lojistik, Reyşas Lojistik ve Han Makine.

Ayrıca Pendik'te aynı gün 09.00-12.00  saatleri arasında Esenyalı Mahallesi, İstiklal Caddesi, Teyyare, Telkari ve Serüven sokaklar, 13.00-17.00  saatleri arasında Esenyalı Mahallesi, Gözdağı Caddesi, Memnun Sokak, Edebali Caddesi, İstranca, Süphan ve Yıldırım sokaklar. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement