İstanbul'da Büyük Elektrik Kesintisi Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul'da Büyük Elektrik Kesintisi Yapılacak

İstanbul\'da Büyük Elektrik Kesintisi Yapılacak

İstanbul'un Beykoz, Kartal, Maltepe, Üsküdar, Pendik, Kadıköy, Sancaktepe ve Ümraniye ilçelerinin bazı mahallelerinde 24 Nisan'da elektrik kesintisi yapılacak.

22.04.2015 10:11  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 24 Nisan Cuma günü Beykoz'da 09.30 ile 12.30 saatleri arasında, Zerzavatçı, Polonezköy Yolu, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Murat Dere Yolu, Alibahadırdere Çıkmazı, Çayırlar, Ali Bahadır Sokak'ta, Kartal'da 09.00 ile 13.00 saatleri arasında Soğanlık Yeni Mahallesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

ELEKTRİK VERİLMEYECEK BÖLGELER

Aynı gün elektrik verilemeyecek diğer bölgeler ve saatleri şöyle:

" Maltepe'de 09.00 ile 13.00 saatleri arasında, Esenkent Mahallesi, 09.00 ile14.00 saatleri arasında, Bağlarbaşı Mahallesi.

Üsküdar'da 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Küçüksu Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Sultantepe Mahallesi, 09.00 ile 13.00 saatleri arasında İcadiye Mahallesi.

Pendik'te 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Sülüntepe Mahallesi.

Kadıköy'de 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Fenerbahçe Mahallesi, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Erenköy, 19 Mayıs ve Kozyatağı Mahallesi.

Sancaktepe'de 13.00 ile 17.00 saatleri arasında, Akpınar Mahallesi, 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Eyüp Sultan Mahallesi.

Ümraniye'de 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, İnkılap Mahallesi."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul'da Büyük Elektrik Kesintisi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Sevgi: Alıştırma yapıyorlar bunu herkes biliyor ama yinede koyun bizim millet 6 5 Yanıtla
  • PEPE: KEDİLER BİRLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ÖRGÜTÜMÜZÜN BU EYLEMLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR DENİLDİ . . . BU KOMPLO DIŞGÜÇLERİN MAŞALARI TARAFINDAN YAPILMIŞ OLABİLİR DENİLDİ. . . :))))))) 1 8 Yanıtla
  • galip: Benim oyum VATAN PARTİSİNE 1 8 Yanıtla
  • muhsin ibrahimi: Kediciklerin eylemi. 7 1 Yanıtla
  • YETER BEEE: YETMEDİMİ SEÇİM ALIŞRMALARINIZ ÖĞRENDİNİZ ARTIK HALKTA DA AŞİNA OLDU TAMAM SEÇİM ZAMANI KESERSİNİZ ARTIK 7 0 Yanıtla
  • Karagöz : Alıştırma yapıyorlar seçim günü kesildiğinde daha önceki günler kesilmiyormuydu sanki diyecekler... 5 1 Yanıtla
  • Ekmegime bakarim: Hdp su ve elektrik konusunda her eve belirli bir kotaya kadar ucretsiz hizmet verecek. Oyum hdp nindir. Eger sozlerini yerine getirmezlerse o zaman hesaplasiriz. Ama herifler delikanlilar, bence sozlerinde dururlar. Ne adamlar iktidar oldu bu memlekette, bi defa da siz oluverin 1 2 Yanıtla
  • irfan: Oyum sarıgüle :D 0 1 Yanıtla
  • siyabent: sebeb ne bir bilmece 1 0 Yanıtla
  • Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi
    15:23 Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

    Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 yılı mali genel kurul toplantısında, 2023 yılı faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Birliğin 2023 yılında gerçekleştirdiği kuru meyve ve mamulleri ihracatının detayları da açıklandı. Rapora göre, Birliğin kuru meyve ve mamulleri ihracatının Türkiye genelindeki payı yüzde 18,6 olarak gerçekleşti ve en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Irak yer aldı.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek miktarını arttırdı
    15:19 Muğla Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek miktarını arttırdı

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik şartlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan maddi destek miktarını yüzde 110 arttırdıklarını söyledi. Halk Kart desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerin banka kartına aylık yüklenen miktar ile temel ihtiyaçlarının karşılaması sağlanıyor.

  • Batman Havalimanında Mart Ayında 45 Bin 466 Yolcu Havayolunu Kullandı
    15:07 Batman Havalimanında Mart Ayında 45 Bin 466 Yolcu Havayolunu Kullandı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Batman Havalimanında Mart ayında 45 bin 466 yolcunun havayolunu kullandığını açıkladı. Ayrıca, Mart ayında Batman Havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 322, yük trafiği ise 479 ton olarak gerçekleşti. Ocak ve Mart aylarında ise toplamda Batman Havalimanında 151 bin 998 yolcu, 986 uçak ve bin 620 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer gemisi 180 yolcu getirdi
    15:06 Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer gemisi 180 yolcu getirdi

    Bahamalar bayraklı Star Legend isimli kruvaziyer gemisi, Kuşadası Limanı'ndan Bodrum'a gelerek 180 yolcu getirdi. Yolcular ilçe merkezini gezdi ve alışveriş yaptıktan sonra gemi, akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket etti.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı
    14:54 MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı

    Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) projesi tanıtıldı. Projenin amacı, ana bileşenleri ve temel çıktıları hakkında bilgi verildi. Proje, kadınların ve gençlerin sosyal ve ekonomik yönden güçlendirilmesine ve toplumsal uyumunun sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı
    14:46 Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı

    Alman Continental Grup bünyesinde faaliyet gösteren Contitech Lastik A.Ş. işçileri, arkadaşlarının keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığını öne sürerek fabrika önünde eylem başlattı. Petrol-İş Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, yapılan haksızlığın herkese tehdit olduğunu belirtti.

  • Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı
    14:45 Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı

    Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mera Islah ve Amenajman Projesi' kapsamında 150 çiftçiye 100 ton korunga tohumu dağıtıldı. Muş Valisi Avni Çakır, çiftçilere yönelik desteklerin devam ettiğini belirterek, tarım konusunda bilimsel çalışmalara teşvik edeceklerini vurguladı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise korunga bitkisinin hayvanlara verildiğinde sütün yağlı olmasına vesile olduğunu söyledi ve çiftçilere korunga bitkisini tavsiye etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ise projenin ilimize ve ülke meramıza hayırlı bereket getirmesini diledi.

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.

  • Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı
    14:34 Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı

    Ağrı'da küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kentte, baharın gelmesiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı. Bol yağışlı geçen havaların ısınmasıyla meralar yeşillendi. Besiciler, sabahın erken saatlerinde hayvanlarını meraya çıkarıp akşam köylerine geri götürüyor. Baharın gelmesiyle çobanlık mesailerine başlayan besiciler, sezonun bereketli geçmesini temenni ediyor.


Advertisement