İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerinde, 24 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.

21.10.2016 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerinde, 24 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, Büyükçekmece'de, Pınartepe Mahallesi, Gerede Caddesi ve civarı, Beylikdüzü'nde Adnan Kahveci· Mahallesi, Kafkas Caddesi, Reşi·t Paşa Caddesi ve civarı 08.00-20.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Fatih'te, Molla Gürani· Mahallesi, Si·msar Sokak, Softa Si·nan Sokak, Kaçamak Sokak, Dedepaşa Sokak, Tomrukçu Sokak, Molla Gürani· Caddesi, Halıcılar Köşkü Sokak, Adnan Menderes Vatan Bulvarı ve civarına 09.00-13.00, Bayrampaşa'da, Kartaltepe Mahallesi, Eren Sokak, Doğan Sokak, 50. Yıl Caddesi, Yıldırım Mahallesi, Bahar Sokak ve civarına 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Küçükçekmece'de, Fevzi· Çakmak Mahallesi, 1. Fevzi· Çakmak Caddesi, Anadolu Sokak ve civarında 09.00-13.00, Sarıyer'de Ayazağa Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi ve civarında 09.00-16.00, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak ve civarında ise 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çatalca'da İzzetti·n Mahallesi, Kestaneli·k Caddesi, Meci·t Sokak, Meltem Sokak, Takdi·r Çıkmazı Sokak, Meşruti·yet Sokak ve civarı 09.00-15.00, Güngören'de Tozkoparan Mahallesi, Bahçeli· Sokak, Hayat Sokak, Eşi·tler Sokak, Kurul Sokak, Ezher Sokak ve civarı 09.00-17.00, Mareşal Çakmak Mahallesi, Bi·rsel Sokak ve civarı 10.00-20.00, Sultangazi'de Yayla Mahallesi ve civarı 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Bağcılar'da Ki·razlı Mahallesi, Akalın Sokak, Akgünay Sokak, Alpay Sokak, Cengi·z Sokak, Evci·ler Sokak, Evren Sokak, Mehmet Aki·f Bulvarı, Murat Sokak, Suzan Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi ve civarına 10.00-13.00, Bakırköy'de Kartaltepe Mahallesi, Alemdarlar Sokak, Avcı Sokak, Buhar Sokak, Çi·çekdağlı Sokak, Fi·li·z Sokak, Hulusi· Demi·relli· Sokak, Kartaltepe Caddesi, Koşuyolu Caddesi, Park Önü Caddesi, Rıfkı Işık Sokak, Sami· Ayanoğlu Sokak, Saraçoğlu Sokak, Şanlı Asker Sokak, Yakup Şevki· Sokak, Yeni· Caddesi ve civarına 10.00-12.00, Fatih'te Molla Gürani· Mahallesi, Uygar Sokak, Si·gortacı Sokak, Saray Hamamı Sokak, Oğuzhan Caddesi, Halıcılar Köşkü Sokak, Molla Gürani· Caddesi, Si·gortacı Çıkmazı Sokak ve civarına 12.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

Bayrampaşa'da Kartaltepe Mahallesi, Cem Sokak, Meral Sokak, Geyi·k Sokak, Gözde Sokak, Bi·rol Sokak, Volkan Sokak, Gül Sokak ve civarında 13.00-16.10, Küçükçekmece'de Fevzi· Çakmak Mahallesi, 1. Fevzi· Çakmak Caddesi ve civarında 14.00-18.00, Kağıthane'de Seyrantepe Mahallesi, Aki·de Sokak, Altınay Caddesi, Bahri·ye Sokak, Gökdeni·z Sokak, Kati·p Sokak, Ladi·n Sokak, Madalya Sokak, Ni·lüfer Sokak, Panayır Sokak, Sarmaşık Sokak, Zemzem Sokak ve civarında 14.00-18.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak
    10:05 Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hüseyin Sert, evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyip temizledikten sonra yeniden doğal hayat alanına bırakacak. Sert, böceğin koruma altına alındığını ve neslinin tükenmekte olduğunu öğrendikten sonra bakımını yapmış ve parazitlerini temizlemiştir. Ancak besleyebileceği bir canlı olmadığı için böceği ormanlık bölgeye salacak.

  • Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı
    10:05 Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı

    Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları hakkında bilgi verildi. IPARD III programı ile tarım sektöründe ek destek sağlanacak ve toplamda 786 milyon Avro hibe desteği sağlanacak. Düzce'nin bu programdan fayda sağlayacağı belirtildi.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:04 Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve etkinliklerle kutlayacak. Kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile dolu bir gün geçirilecek.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Tortum Ekşi Pestili coğrafi işaretli ürün oldu
    10:02 Tortum Ekşi Pestili coğrafi işaretli ürün oldu

    Erzurum'un Tortum ilçesine ait kızılcıklardan üretilen Tortum Ekşi Pestili, TÜRKPATENT tarafından coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi. Şeker ve renklendirici içermeyen pestil, sadece su ve kızılcık kullanılarak doğal yöntemlerle üretiliyor.


Advertisement